VIDEO -Copil din orfelinat,speriat de îngrijitori că ajunge la ospiciu

Un copil internat în orfelinat este terorizat de îngrijitori pentru că a îndrăznit să sară pe saltea. Angajații statului îl amenință că-l vor duce la ospiciu.

Author: Iulian Ciurea marți 05 ianuarie 2021 , 19:14

Abuzuri în orfelinat. Copil amenințat de îngrijitori
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scenele de o cruzime fără margini au fost filmare într-un centru de plasament din orașul Voluntari. Se observă clar cum unul dintre copii- care ar avea în jur de 10 ani- este terorizat de îngrijitori.

Pentru că și-a permis să sară pe saltea- un individ îl apucă cu brutalitate și-l aruncă într-un alt colț al încăperii. Cu toate că bietul copil pare speriat de moarte și plânge de mama focului- angajații centrului nu se opresc. Țipă într-una și trec la amenințări!

Abuzuri în orfelinat. Copil amenințat de îngrijitori

„Vrei să chem salvarea?
Măi, copile, eu chem salvarea!”, e amenințat copilul.

„Există această practică oribilă a abuzării copiilor din sistem!”, spun specialiștii.

Imediat după ce a privit revoltătoarele imagini- șefa Autorității pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilități și ale Copiilor a trimis corpul de control la orfelinat.

În centru se pare că sunt internați și copii cu dizabilități- mulți luați de stat din sânul unor familii și aduși aici. Potrivit unor surse- nu ar fi prima oară când cei mici ar avea parte de tratamente violente.

Între timp- și polițiștii au deschis o anchetă.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si