”O poveste despre nepăsare și altruism vine din Timișoara. O bătrână leșinată a fost ignorată de mai mulți adulți care se grăbeau să prindă autobuzul. Lângă victimă a rămas doar o copilă de 13 ani, speriată de scena la care asista. Totuși, tânăra a reușit, printre lacrimi, să sune la 112 și să ceară ajutorul medicilor. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!”, a transmis Christian Sabbagh.

”S-a lăsat către mine și a leșinat. M-am speriat foarte tare. Am strigat după ajutor, nu venea nimeni din stație să mă ajute”, a povestit copila.

Cum a procedat tânăra în situația delicată?

Larisa are 13 ani și s-a trezit într-o stație de autobuz lângă o femeie leșinată.

”După câteva minute a venit expresul, toată lumea mi-a spus că trebuie să plece, m-au lăsat singură cu doamna în stație”, a explicat Larisa.

Citește și: Mărturii emoționante din partea unui român întors în țară după 20 de ani de muncă în afară: ”Nu pleacă nimeni de bine din țară”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Camerele de supraveghere de pe autobuz au surprins scena din 2 unghiuri. Un bărbat ridică femeia leșinată pe o bancă și își vede de drum. Imediat, mai mulți adulți urcă în vehicul. Alții coboară. Doar Larisa rămâne lângă victimă.

”Am sunat la ambulanță. Eu plângeam atunci, abia vorbeam, mi-au spus să mă calmez. Le-am spus că o doamnă a picat, a leșinat, să vină repede. Nu știam cum să procedez ”,

a mai adăugat fata.

În acest fel, o tragedie a fost evitată la limită. După ce medicii au intervenit, Larisa a mai dat un telefon.

”M-a sunat după ce a plecat de acolo, plângea, era foarte speriată, panicată. Și era dezamăgită că nimeni nu a oprit să o ajute”, a explicat și mama Larisei.

Citește și: Ramona, un dispecer de la Poliția Capitalei, înger păzitor pentru o tânără care voia să se sinucidă: ” Două ore au însemnat o viață de om”

Bătrâna a ajuns la spital, a primit îngrijiri medicale și acum e în afara oricărui pericol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si