VIDEO | Copilul unui deputat, omorât de mamă

Anchetă tulburătoare la Iași, după un incident șocant! Soția unui deputat din Republica Moldova și-a sufocat în somn bebelușul de numai 6 luni... Scenele teribile s-au derulat în hotelul în care cei doi soți erau cazați împreună cu pruncul lor. Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Author: A.M.S. duminică 16 februarie 2020 , 18:41

VIDEO | Copilul unui deputat, omorât de mamă
VIDEO | Copilul unui deputat, omorât de mamă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Anchetă tulburătoare la Iași, după un incident șocant! Soția unui deputat din Republica Moldova și-a sufocat în somn bebelușul de numai 6 luni... Scenele teribile s-au derulat în hotelul în care cei doi soți erau cazați împreună cu pruncul lor.

  Polițiștii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă. Atenție, sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

  Tulburătorul episod s-a derulat în camera unui hotel de lux din centrul Iașiului- spun anchetatorii.

  Era trecut de ora 4 când soția deputatului moldovean Angel Agache s-a trezit în cel mai negru coșmar pe care l-ar putea trăi o mamă.

  A sunat terifiată la 112 și a implorat ajutor. Bebelușul de 6 luni nu mai respira. Seara, l-ar fi adormit pe copil lângă ea în pat, iar noaptea, în somn, femeia de 35 de ani s-a rostogolit din greșeală peste cel mic și l-a sufocat.

  Copilul unui deputat, omorât de mamă
  Copilul unui deputat, omorât de mamă

  Citeste si: Primele rezultate ale autopsiei: S-a aflat cauza morții copilului de 4 ani din Piteşti

  O ambulanță cu medic a fost trimisă de urgență acolo- dar era prea târziu. Bebelușul murise deja.

  ”Am primit un apel de la un tătic. Bebelușul era decedat”, a afirmat Prof. univ. dr. Diana Cimpoieșu, șef UPU SMURD Iași.

  ”S-au dus imediat și criminaliștii în zonă ca să facă verificări și să stea de vorbă cu cei doi părinți. Politicianul de peste Prut le-a spus că venise la Iași într-o delegație de serviciu. Și-a adus cu el soția și copilul. Se cazaseră aseară la hotel. După sfârșitul cutremurător al celui mic- polițiștii au deschis un dosar penal”, a declarat Beatrice Romanescu, purtător de cuvânt al IPJ Iași.

  Copilul unui deputat, omorât de mamă
  Copilul unui deputat, omorât de mamă

  Citeste si: Caz șocant în Brașov. Gemeni de doar 2 luni, morți la câteva zile după ce au fost externați

  Angel Agache are 44 de ani și s-a căsători în 2011 cu soția lui- fiica unui alt om influent din Republica Moldova. Nași de cununie le-a fost Vasile Drăgan, un afacerist putred de bogat, care controlează circa 20 la suta din piața vinurilor spumante din Rusia. Nici deputatul nu e om sărac. În declarația lui de avere și-a trecut- printre altele- nu mai puțin de 68 de terenuri agricole și cinci mașini.

  Copilul unui deputat, omorât de mamă
  Copilul unui deputat, omorât de mamă

  Citeste si: Crimă șocantă în Germania. Un român și-a omorât șefa, iar apoi i-a lăsat trupul atârnat


  Abonează-te pe


  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si