VIDEO | Coronavirusul continuă să facă ravagii! În China, oamenii sunt băgați cu forța în carantină, după ce virusul a ucis 811 oameni

China ia măsuri drastice chiar şi în capitala Beijing, în încercarea disperată de a opri răspândirea coronavirusului care a ucis deja 811 oameni şi a infectat aproape 35 de mii.

Author: M.A. duminică 09 februarie 2020 , 19:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cei despre care există informaţii că ar fi suspecţi, sunt luaţi cu forţa chiar şi din case şi duşi în carantină! Imaginile au impact emoţional.

Citeste si: VIDEO| Pârtiile din Sinaia sunt în continuare închise după viscol

În zadar au încercat să se opună trimiterii în carantină membrii unei familii din Beijing. Autorităţile au avut informaţii despre ei că se întorseseră recent din provincia Wuhan şi nu au declarat acest lucru, astfel încât să li se acorde îngrijirile necesare. Aşa că... i-au luat cu forţa din casă.

Citeste si: Imagini tulburătoare! Momentul în care casiera unei săli de jocuri din Timișoara este bătută crunt de un împătimit al păcănelelor (VIDEO)

Arestată a fost şi o femeie care nu purta mască de protecţie pe stradă!

Citeste si: Animal coronavirus. Ce este pangolinul, animalul de la care ar fi pornit virusul mortal

În timp ce medicii chinezi anunţă că, în lipsa unui vaccin, au descoperit un medicament care a fost testat cu succes pe cobai, în laborator, numărul morţilor a crescut îngrijorător de ieri până astăzi. Alte 90 de decese au fost raportate, depăşind astfel bilanţul total al epidemiei de SARS din 2002-2003, care a fost de până în 800 de victime.

Noi îmbolnăviri sunt raportate şi pe vasul de croazieră ţinut în carantină în portul japonez Yokohama, pe care se află şi 17 români! 6 pasageri au avut rezultatul pozitiv la testele de coronavirus.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si