VIDEO - Coșmar pentru două românce din Spania. Au fost atacate cu arme

În Spania, două românce au trecut prin clipe de coșmar. Au fost atacate în benzinăria unde lucrează de indivizi înarmați!

Webeditor: Iulian Ciurea miercuri 16 iunie 2021 , 19:05

Românce atacate cu arma în Spania caz socant atac
Românce atacate cu arma în Spania
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Benzinăria de lângă Cartagena a fost scena unui atac precum în filme: un hoț dă buzna și ridică pistolul spre cele două angajate, amândouă românce.

Una dintre ele a fost atacată în spatele tejghelei de individul înarmat care a urmărit cu orice preț să pună mâna pe bani. A doua româncă a fugit să ceară ajutor, dar a fost oprită de celălalt hoț.

Între timp, Iulia a rămas singură să se lupte cu atacatorul! A încercat să-l oprească, dar individul a fost prea puternic.

„Eu am vrut să fug, să-l împing. Atunci cred că a mai dat în mine, jos acolo, cu piciorul și nu știu cu ce m-a mai lovit.

M-am lovit eu cu capul de perete. A început să-mi curgă sânge de la cap, atunci m-am panicat un pic”, povestește îngrozită femeia.

Două românce, amenințate și lovite cu arma la locul de muncă din Spania

„La 12 fara 5 noaptea, când fetele făceau casa să închidă benzinăria se vede că oamenii aveau totul supervizat și au intrat cu pistolul, un băiat era la ușă cu cuțitul.

Cum suntem noi românii, încercăm să apărăm ce-i al nostru, unde muncim, a încercat să se contrazică cu ei, să se împingă și el cred că de speritură i-a dat cu pistolul în cap”, spune bărbatul femeii.

Hoții ar fi plănuit din timp spargerea, lucru dovedit tot de camerele de supraveghere.

„Au venit să cumpere în aceeași după-amiază. Avem camerele unde se vede clar că ei sunt”, spune proprietara magazinului.

Cei doi soți români trăiesc în regiunea Murcia de 15 ani! S-au stabilit lângă orașul Cartagena unde își câștigă pâinea departe de rudele din țară. Iulia Anghel lucrează la benzinărie de 2 ani.

Cele două românce nu au putut să împiedice spargerea

Spargerea a durat circa două minute iar hoții au furat 5000 de euro. Doar unul dintre atacatori a fost prins până acum de către autoritățile spaniole.

„El încă postează pe instagram poze cu el, cu iubita lui, nu știu unde sunt, cu pistoale, cu gloanțe, dar nu se știe unde este”, spune victima.

Victima jafului ne-a trimis scenele susprinse de camerele de supraveghere. Dacă aveți și dumneavoastră imagini sau informații care pot deveni o știre, le puteți trimite pe Whatsapp, la numărul: 0753 123 133.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si