UPDATE: În cursul zilei de luni 28 decembrie, în Carpații Meridionali și în sudul Banatului vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze, de 60...80 km/h, iar pe creste peste 100...110 km/h, spulberând zăpada depusă în intervalul anterior.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

A treia zi de Crăciun vine cu ninsori moderate cantitativ, viscol și intensificări ale vântului mai ales în Carpații Meridionali și de Curbură.

Pentru aceste zone, Administrația Națională de Meteorologie a emis deja un cod galben de vreme rea. Atenționarea vizează 13 județe și este valabilă începând de mâine dimineață, de la ora 6 și până luni, la ora 10.

Viscolul năprasnic în 13 județe poate dura aproape 30 de ore

Așadar, într-un interval de aproape 30 de ore va ninge consistent și se va depune un strat nou de zăpadă, mai ales la peste 1700 de metri altitudine.

Tot aici, pe spații restrânse, este posibil să se formeze polei. Și vântul va crea probleme serioase. Rafalele puternice între 80-120 de km/h vor viscoli ninsoarea și vor scădea semnificativ din vizibilitate.

„Vântul va fi resimțit și în restul regiunilor unde, spun meteorologii, sunt anunțate precipitații sub formă de ploaie”, relatează corespondentul Kanal D la Galați, Iuliana Chitic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si