VIDEO | Cozi uriaşe la Salina Slănic Prahova

Aglomeraţie de nedescris la intrarea în Salina Slănic! Cei care au vrut să respire aer curat au avut de înfruntat cozi uriaşe. Aşteptarea sub soare merită însă, au mărturisit turiştii, nerăbdători să respire aerul din mina de sare.

Andreea Stoica, duminică 06 septembrie 2020 , 18:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Coada de la intrarea Salinei Slănic din Prahova pare că nu se mai termină. Sute de oameni aşteaptă îngrămădiţi să respire cel mai pur aer . Aglomeraţia, însă, nu îi întoarce din drum pe truişti care au bătut cale lungă ca să facă tratament cu aerosoli.

Aşteptarea sub soarele arzător se termina îndată ce turiştii ajung la casa de bilete - de aici mai este doar un pas până în salină. Odată ajunşi în pestera cu sare, oamenii se pot relaxa respirand un aer curat.

Înauntru, turiştii au luat masa de pranz, au jucat tenis de masă şi au fotografiat peisajele unice.

Preţul biletelor pentru Salina Slănic Prahova 

Preţul unui bilet variază între 22 şi 30 de lei.

Aflată la peste 200 de metri în subteran, pesterea de sare naturala are printre cel mai pur aer din lume. Accesul in interior se face cu microbuze în condiţiile în care liftul folosit anterior s-a defectat în 2014. Cu o înălţime de 54 de metri, Salina de la Slanic Prahova este cunoscută drept cea mai înaltă din România şi cea mai mare de acest fel din Europa inclusă în circuitul turistic.

Citeste si: VIDEO | Bătut de la o joacă de copil

Citeste si: VIDEO | Familie în pericol pe munte

Citeste si: VIDEO | Mall-urile se întorc la normal

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si