„Sarbatoarea Craciunului pentru crestini e foarte mare. E sarbatoarea bucuriei. E sarbatoarea coborarii lui Dumnezeu pe pamant. E sarbatoarea darurilor, cel mai mare dar il face Dumnezeu omenirii trimitandu-l pe Domnul Isus Hristos sa se nasca si sa creasca, sa ne mantuiasca”, spun preoții.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Chiar daca trecem printr-un an dificil trebuie sa primim sarbatoarea cu inima deschisa si sa nu renuntam la obiceiurile de Craciun.

Prelații ne îndeamnă să fim mai buni, chiar dacă e altfel Crăciunul, în vremea pandemiei

„Ar trebui sa inmultim dragostea si comuniunea intre noi. Si chiar daca nu putem face adunari mari, ne intalnim in biserica, bineinteles avand masca, pastrand distanta sanitara, dar ne intalnim. Apoi ne intalnim si in casele noastre, sigur in numar mai mic nu ca altadata dar si asa este cazul sa ne bucuram pentru ca lucrul acesta l-a spus ingerul: Va fi bucurie mare pentru intreg poporul ca astazi vi s-a nascut mantuitorul”, spun preoții.

Mitropolitul Clujului, IPS Andrei Andreicut ne indeamna sa punem mai presus importanta sarbatorii nasterii domnului si apoi sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara.

In aceste zile nimeni nu trebuie sa fie trist.

„Sa ne facem daruri unii altora, sa ne transmitem aceasta stare de spirit pozitiva unii altora. Le si dorim credinciosilor nostri cu prijelul acestor sarbatori sa aiba multa bucurie, multa liniste, multa pace si la toate mesele inimi vesele”, spun preoții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si