VIDEO| Crimă îngrozitoare la Baia Mare: Mamă ucisă în fața copilei de trei ani

O fetiță de trei ani va trăi toată viața cu imaginea mamei ucise cu violență se pare chiar de tată, în fața ei. Oribila crimă s-a petrecut la marginea orașului Baia Mare, iar poliția a fost anunțată de actualul iubit al femeii și de colegele acesteia. Cei doi se judecau pentru custodia copilei, iar mama, care lucra într-un coafor, căpătase recent dreptul s-o viziteze zilnic pe micuță.

R.B., joi 25 iunie 2020 , 19:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

A fost ucisă când s-a dus să-și viziteze copilul. Este povestea cumplită a Ramonei Gabriela, de 37 de ani, o femeie fericită, înconjurată de prieteni, care iubea natura, animalele și își făcea treaba cu plăcere la salonul în care lucra. Avea o fetiță de trei ani cu un bărbat de care se despărțise, iar copilul rămăsese la el, deși era șomer și nu muncea nici măcar cu ziua.

Acum, ea se lupta în instanță să-și ia micuța înapoi și tocmai ce căpătase dreptul s-o viziteze zilnic. Cei doi fuseseră împreună timp de 12 ani, dar, deși n-a lovit-o niciodată, se pare că omul îi vorbea foarte urât și chiar o amenința, dovadă și o înregistrare făcută pe ascuns de femeie.

Citeste si: Crimă șocantă în Teleorman. Și-a ucis copilul de un an, soția, apoi s-a sinucis

Amărâtă, speriată și disperată că i-a fost luat copilul de lângă ea, Ramona le destăinuia colegelor amănunte din viața ei, pe care era hotărâtă s-o schimbe în bine.

srim.jpg

E greu de spus ce l-ar fi putut face pe bărbatul de 47 de ani s-o ucidă violent pe Ramona, chiar în fața copilului, așa cum se pare că s-a întâmplat. Poate spaima de a o pierde pe micuță sau furia că a fost părăsit de femeie, care acum avea un alt iubit. Cert este că miercuri seara actualul partener al femeii și colegele acesteia au criminal au sunat la poliție, toți speriați că nu mai aveau de dimineață nicio veste de la ea.

Citeste si: Scene șocante la Iași. A pus mâna pe furcă și a gonit musafirii

Ce au găsit i-a șocat și pe oamenii legii - femeia era întinsă pe jos în baie, într-o baltă de sânge, iar fața ei era de nerecunoscut. Bărbatul a fost reținut imediat, iar fetița de trei ani a fost preluată de Protecția Copilului.

Acum, presupusul criminal al Ramonei este internat la spitalul din Sighetu Marmației - medicii trebuie să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptei.

Citeste si: Detalii teribile ies la iveală în cazul crimei de la Baia Mare, unde o mamă a fost omorâtă în fața fetiței sale. Ce s-a întâmplat cu copilul

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si