VIDEO - Criminalii șoferului român de tir ucis în Franța sunt după gratii

Au fost prinşi criminalii şoferului român de tir ucis acum o lună într-o parcare din Franţa. Sunt doi irakieni care au fost descoperiţi cu ajutorul urmelor ADN.

Webeditor: Iulian Ciurea marți 15 iunie 2021 , 19:12

Criminalii șoferului român de tir ucis în Franța sunt după gratii
Criminalii șoferului român de tir ucis în Franța sunt după gratii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O lună a durat capturarea presupuşilor asasini ai lui Mihai, care a fost încolţit mişeleşte într-o parcare.

Autorităţile franceze i-au reperat pe indivizi abia după un test ADN.

O mască aruncată pe marginea autostrăzii, la mică distanţă de parcarea în care a fost executat Mihai, i-a dat de gol pe criminali.

30 de ani de închisoare riscă cei doi indivizi în vârstă de 27 de ani, care au fost trimişi în judecată pentru fapta lor. Rudele lui Mihai din România vor doar să se facă dreptate. Mama lui ştie că nimeni nu îi va mai putea aduce fiul înapoi.

„Mi-a murit copilul și m-a omorât si pe mine... sabia a trecut si prin inima lui, dar si prin inima mea”, plânge mama șoferului ucis.

Criminali prinși. Mama șoferului român ucis în Franța își plânge copilul

Mihai şi soţia lui şi-au ales această meserie în urmă cu 4 ani- atunci când s-au dus în căutarea unei vieți mai bune. Femeia acceptase să-i fie colegă de cabină- iar împreună au bătut Europa în lung şi-n lat.

Cei doi voiau să-și cumpere o locuință în Spania... să aibă copii- doar că visul măreț a fost spulberat într-o parcare- unde au oprit să se odihnească.

Mihai- în vârstă de 39 de ani- a coborât să verifice marfa din TIR... Atunci a fost atacat cu o sabie și ucis.

Soția lui, rămasă în cabină, a țipat după ajutor- dar niciunul dintre șoferii din parcare nu a intervenit...

„Daca altii ar fi strigat la copilul meu ajutor, copilul meu era primul care sarea sa ajute...era un suflet minunat. un om extraordinar...”, spune mama bărbatului.

Mama lui Mihai trăieşte un adevărat coşmar. Nici acum nu-i vine să creadă că fiul ei nu mai este.

Șoferul român ucis- colegii lui, speriați de migranții din Franța

Colegii lui Mihai erau siguri încă de atunci că el a căzut victima migranţilor.

Nu este nici singurul, iar Franţa a devenit cea mai periculoasă ţară pentru transportatori.

Mulţi refuză cursele prin ţara în care migranţii au început să facă legea.

Oficiali ai uniunii europene au cerut Franţei să înăsprească controalele în zonele cu probleme pentru a opri escaladarea violenţelor din partea migranţilor care vor să ajungă în Marea Britanie.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic Ce îți rezervă Karma, în funcție de anul în care te-ai născut. Tabelul Karmic
spotmedia.ro
S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că... S-au născut mai mulţi copii români în diaspora decât în ţară? Cifrele oficiale arată că ministrul Muncii și liderul PSD nu ştiu ce vorbesc
spotmedia.ro
Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt... Lista actualizată a îngheţatelor restrase din magazine, din cauza unui pesticid. Sunt zeci de sortimente
b1.ro
Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au... Oamenii de ştiinţă tocmai au aflat ce se întâmplă în organismul celor care s-au vaccinat cu ambele doze anti-Covid
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si