"Anul 2024 vine cu planuri și proiecte mari pentru artista Cristina Spătar. După o lungă pauză, cântăreața a revenit în lumea muzicală, iar acum recunoaște că vrea să se dezvolte și în domeniul afacerilor. Însă marea surpriza este proiectul muzical cu un membru al familiei. Despre cine este vorba, aflam chiar de la ea" a transmis Cristina Dorobanțu.

Cristina Spătar, planuri cu sora sa

Cristina Spătar a început anul în forță, cu un dosar întreg de proiecte inedite, pe care își dorește să le materializeze.

Iar unul dintre cele mai importante este duetul muzical pe care vrea să îl facă alături de sora ei.

"Sora mea locuiește în străinătate și anul ăsta am discutat de revelion că am petrecut împreună la Gura Humorului și acolo am hotărât să facem și noi ceva de petrecere", a declarat Cristina Spătar.

Narcisa, sora mai mică a Cristinei, este stabilită de mai mulți ani în Anglia, însă cele două au o relație foarte apropiată. Iar mezina, deși nu este cunoscută pe piața muzicală, este înzestrată cu un talent natural, pe care nu a avut când să îl pună în evidență.

Cristina simte că mai are multe de spus în lumea muzicii... și nu numai. Duetul cu sora ei este doar începutul unui șir de proiecte pe care artista vrea să-l concretizeze pe parcursul acestui an.

"Sunt pusă pe fapte mari anul asta.

Avem proiecte muzicale și la folclor și la muzica mea, care m-a consacrat și nu numai, cred că o să facem și un proiect ceva de televiziune, stai să vedem", a declarat Cristina Spătar.

La 51 de ani, Cristina arată impecabil și se menține într-o formă foarte senzațională. Mereu aranjată, artista este în pas cu moda și poartă adeseori ținute exclusiviste. Însă chiar și așa, este foarte atentă cu ieșirile publice, pentru că vrea să evite criticile.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Eu nu prea ies la evenimente mondene, deloc, pentru că întotdeauna se găsesc critici care să ne critice și am zis că mai bine stau acasă și mă uit la TV cum îi critică pe alții. Înainte mă supăram că și gusturile și moda... într-adevăr, sunt niște reguli care de la an la an se mai schimbă, dar până la urmă, te îmbraci cum te simți bine și cum îți stă bine", a declarat Cristina Spătar.

Însă pentru că orice lucru bine făcut începe cu o pauză binemeritată, artista se pregătește să plece în aceasta perioadă într-o scurtă vacanță în Dubai.

Citește și: Andreea Marin, declarații în premieră despre lupta cu depresia! Momentul în care a realizat că are nevoie de sprijin:: „Este ca o gheară care îți strânge sufletul”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: