VIDEO - Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă...”

Culiță Sterp a venit în fața fanilor săi cu o reacție de revoltă din cauza celor care îl critică după accidentul rutier provocat. Artistul i-a scos la tablă pe urmăritorii care l-au criticat aspru, specificând că nu au fost lângă el atunci când a făcut fapte bune.

Author: Ana-Maria Costea sâmbătă 26 noiembrie 2022 , 14:24

VIDEO - Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă...”

VIDEO - Culiță Sterp, revoltat după accidentul rutier. Artistul a făcut noi declarații: „De ce vă e ciudă...”

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

După accidentul rutier pe care l-a provocat, Culiță Sterp s-a abținut de la comentarii.

Totuși, recent, artistul a făcut prima declarație, iar în urmă cu o zi, artistul a venit în fața admiratorilor săi cu un nou mesaj pentru cei care îl critică.

În primul său videoclip cu declarații Culiță Sterp a avut o atitudine umilă, cerându-și scuze pentru accidentul provocat. De această dată, artistul revine cu multe critici față de cei care l-au judecat.

Citeste si: Cresc salariile în România! Ce categorie de angajați va primi bani în plus- kanald.ro

Citeste si: „Mami, vino te rog că nu mai pot” Strigătul disperat al lui Alexandru către mama sa, înainte să moară! Tânărul s-a stins chiar sub ochii celei ce i-a dat viață- wowbiz.ro

Citește și: Culiță Sterp, show pe holul judecătoriei

Culiță Sterp, revoltat din cauza celor care îl critică

Culiță Sterp a venit în fața fanilor săi cu o reacție de revoltă din cauza celor care îl critică după accidentul rutier provocat.

„Stăteam așa și mă gândeam cât de rea e lumea în ziua de azi. Abia așteaptă să te vadă la un necaz,abia așteaptă să te vadă jos, nu să te ajute să te ridici, să-și dea un picior să te duci și mai jos. Știi cum e, când faci 100, 1000 de fapte bune și faci numai una rea, oamenii ți le șterg pe alea 100, le uită și vorbesc doar de aia rea. Dar asta cred că vine din firea omului rău. Știți care e defectul oamenilor buni? Că se așteaptă ca toți ceilalți să fie ca ei. Eu vă întreb pe ăștia care tot comentați de rău, că sunteți cam 10,20 la sută, că restul sunt oameni cu coloană vertebrală care își văd de treaba lor, și dacă nu le place ceva, trec peste”, a spus Culiță Sterp pe Facebook.

Citește și: Culiță Sterp a cerut judecătorilor să i se ridice controlul judiciar, după ce victima și-a retras plângerea

Artistul i-a acuzat pe oameni că nu l-au apreciat când a făcut fapte bune

Culiță Sterp este dezamăgit de faptul că oamenii care l-au criticat nu și-au arătat aprecierea atunci când a făcut fapte bune. Artistul i-a acuzat că sunt invidioși din cauza vieții bune pe care o duce.

Citeste si: Răzvan Miheț și Gina Matache i-au luat pe cei doi copii de la Oana Matache! Cum au fost surprinși micuții fără mama lor- kfetele.ro

Citeste si: Lino Golden, lovitură dură pentru Alex Velea! Cântărețul și-a acoperit tatuajul cu cel care l-a lansat în muzică- radioimpuls.ro

„Unde ați voi fost ăștia care tot comentați de rău, și presa care mă denigrează oarecum. Unde ați fost când am făcut atâtea fapte bune? Unde ați fost când am făcut casă lui Ion, eu cu frate-miu, din banii noștri. Unde ați fost când am fost la case de copii și am dat bani o grămadă. Unde ați foscând am ajutat bătrânii, că am făcut multe pe care nu le-am mai postat, că după vă luați de noi. Unde ați fost când mi s-a furat seiful cu 300 de mii din casă. V-ați bucurat, majoritatea v-ați bucurat. Toată lumea greșește, e adevărat că unii mai mult, alții mai puțin, dar ce câștigăm noi că ne judecăm unii pe alții? De ce vă e ciudă pe mine că am, că mie nu mi-e ciudă pe voi că nu aveți”, a adăugat artistul în videoclipul de pe Facebook.

Citește și: VIDEO- Culiță Sterp a ajuns din nou în fața judecătorilor. Cântărețul cere instanței să fie lăsat să cânte în străinătate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si