O feerie de culori și forme care au atras incontestabil toate privirile. Costumele de Halloween ale invitaților de seamă de la castel, au fost rupte, parcă, din poveștile copilăriei. Zâne, prințese, regine malefice sau personaje mistice, toate au defilat prin curtea domeniului Bran.

Ce ținute au purtat invitații

Printre primii care au călcat pragul castelului s-a evidențiat o tânără care a purtat pe cap o diadema uriașă, în formă de pălărie nonconformistă, accesorizată cu cristale si perle.

Alături de ea, o altă domnișoară a stralucit într-o costumație neagră, cu volane și pene, care amintește de personajul Maleficent, al filmului cu același nume. 

Pelerinele ample, nonconformiste, accesorizate cu gulere largi, au facut deliciul tuturor celor prezenți. Nenumărate doamne și domnisoare și-au transformat astfel ținuta, întruchipand diverse regine sau prințese, în timp ce bărbații au accesorizat aceste elemente cu un machiaj puternic și au intrat în pielea unor conți malefici sau a personajelor din romanul lui Bram Stocker. 

Citeste si: A avut loc o petrecere cu adevărat monstruoasă la Castelul Bran, dar fără Elon Musk. Cine a organizat, de fapt, petrecerea?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Castelul Bran a fost închiriat pentru o noapte de cei mai bogați oameni din lume. Aici a fost organizată cea mai exclusivistă petrecere de Halloween la care au luat parte miliardari de renume, cântăreți, actori, dar și alte vedete cunoscute.

Au luat cina într-un restaurant de lux

Printre ei, actrita Julia Sandstrome dar si co-fondatorul celui mai mare sistem de plati online- Peter Thiel, alaturi de sotul sau, Matt Dazeisen.

Înainte ca distracția să înceapă, invitații au poposit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Bran pentru o cină fastuoasă.

Citeste si: Vedete de la Hollywood, în vizită, la Biserica Neagră din Brașov

Adrian Jetăreanu, corespondent Kanal D: "Cina privată are loc la acest restaurant exclusivist din spatele meu. Locația a fost înconjurată, în curtea localului au fost puse făclii, iar toate ferestrele au fost acoperite pentru ca trecătorii să nu vadă cum se distrează miliardarii lumii."

Citeste si: Invitații la petrecerea de Halloween a miliardarului Elon Musk au fost surprinși luând prânzul la un restaurant din Brașov

După ce și-au potolit foamea, petrecăreții au plecat spre Castelul Bran. Zeci de mașini și dube luxoase i-au transportat pe invitați până la poalele monumentului istoric. Printe ei se afla și Adrian Grenier, un actor devenit cunoscut după rolul din serialul Anturaj. 

Mai multe persoane au încercat să intre la petrecere deși nu erau invitate

Dorința de a lua parte la petrecere a fost atât de mare încât unii au încercat să intre, deși nu erau invitați. Vloggerul Sebastian Botez a vrut să intre cu Lamborghiniul său în curtea Castelului Bran, dar paznicii l-au pus să facă cale întoarsă. 

Seara nu a fost lipsită de incidente.

Voluntari ai organizației Greenpeace România au proiectat pe Castelul Bran un mesaj pentru susținerea pădurilor din România. Ei spun că la fiecare oră, 4 hectare de pădure dispar din țara noastră. Activiștii de mediu au vrut ca mesajul lor să ajungă și la miliardarii lumii.

Citeste si: Julia este hotărâtă să nu îi mai ierte greșelile lui Robi: „Vreau să îți spun un lucru și sper să îți intre foarte bine în cap. Realizez că din asta s-a făcut o obișnuință.”- kfetele.ro

Citeste si: ”Eu am făcut în 15 minute cât faceți voi în trei luni, de fapt” Andreea Bostănică a răbufnit după ce a fost intens criticată pe internet- radioimpuls.ro

Citeste si: VIDEO: Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween

Cristian Neagoe, Greenpeace România: "Elon Musk, tweet about it, dă un tweet. Angelina, adoptă o atitudine. Angelina e cunoscută pentru faptul că adoptă diferiți copii din diferite țări, poate ar trebui să adopte și o pădure din România dacă tot vine aici să se distreze"

Petrecerea de Halloween s-a încheiat târziu în noapte, atunci când petrecăreții au plecat spre hotelurile de lux în care sunt cazați. O parte dintre ei urmează să părăsească România, în această dimineață. Dar mulți încă se întreabă dacă Elon Musk și Angelina Jolie au petrecut un Halloween românesc, la Castelul Bran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si