Invitații la petrecerea de Halloween a miliardarului Elon Musk au fost surprinși luând prânzul la un restaurant din Brașov

WOW! Câțiva dintre invitații la evenimentul select organizat de Elon Musk au fost văzuți luând masa la un restaurant din Brașov!

Author: Ana-Maria Costea duminică 30 octombrie 2022 , 14:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bogații planetei, actori de renume mondial și artiști, invitați la petrecerea fondatorului Tesla, au fost văzuți luând prânzul, în cursul zilei de azi, la un restaurant din Brașov.

Citeste si: FOTO/VIDEO- Reuniunea celor mai bogați oameni ai lumii are loc la Castelul Bran! Detalii despre petrecerea exclusivistă a lui Elon Musk din inima Transilvaniei

Invitații la petrecerea de Halloween a miliardarului Elon Musk au fost surprinși luând prânzul la un restaurant din Brașov

Invitații la petrecerea de Halloween a miliardarului Elon Musk au fost surprinși luând prânzul la un restaurant din Brașov

[Sursa foto: Mediaflux]

Restaurantul a fost rezervat celebrităților

Miliardarii au avut parte de măsuri de securitate de excepție, iar pe lângă gărzile de corp personale, organizatorii petrecerii de Halloween de la Castelul Bran s-au asigurat oaspeții vor avea parte de ieșiri liniștite și exclusiviste. În zona restaurantului au fost puși mulți agenți de pază care i-au ținut la distanță pe oamenii din afară, care ar fi putut perturba mersul normal al lucrurilor.

În plus, accesul s-a făcut pe bază de invitație, astfel că oamenii importanți au avut la mână brățări speciale pentru a putea intra în restaurant.

Citeste si: VIDEO |Dani Mocanu, invitație de la Elon Musk la Castelul Bran: „Cumetre, sunt om serios, întreabă-l pe Van Damme!”

La Castelul Bran se fac pregătiri

Între timp, la Castelul Bran se fac ultimele pregătiri. Asta înseamnă că, începând cu ora 16:00, accesul publicului va fi interzis, iar organizatorii vor pune la punct ultimele detalii pentru ca petrecerea să fie una monstruos de reușită! La petrecere vor participa aproximativ 150-200 de persoane.

Petrecerea ar fi organizată de Elon Musk, iar printre invitaţi s-ar afla actriţele  Angelina Jolie  şi Julia Sandstrom, dar şi Sergey Brin (fondator) Steve Jurvetson (fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X), Luke Nosek (co-fondator al Pay Pal) şi Larry Page (co-fondator Google).

Citeste si: VIDEO: Elon Musk a închiriat Castelul Bran pentru petrecerea de Halloween


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si