VIDEO | Cum alegem încălțămintea potrivită

Pantofii cu toc sunt la mare căutare în rândul doamnelor și domnișoarelor. Le conferă o anumită postură și eleganță, dar pot, în același timp, să se transforme într-un adevărat inamic al sănătății picioarelor și al coloanei. Specialiștii au și câteva soluții pentru a îmbina utilul cu plăcutul.

D.S., miercuri 23 octombrie 2019 , 14:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pantofii stiletto și incăltămintea elegantă le atrag pe femei ca un magnet. Designul pare sa fie primul criteriu cand doamnele si domnisoarele isi aleg modelul pe care sa-l poarte

E clar! Româncele nu vor să renunțe la tocuri așa că producătorii de încălțăminte caută să le satisfacă cerințele si în același timp sa le si protejeze picioarele

MARIO DIȚU, PRODUCĂTOR ÎNCĂLȚĂMINTE: Atitudinea si inaltime tocului este preferata de doamne si domnsioare, un toc mai confortabil. Daca vorbim despre cel mai comod toc, vorbim de acest toc care se foloseste la sandala stiletto.

Citeste si: VIDEO | Dana Săvuică și secretul călătoriilor reușite

Medicii le avertizează pe doamnele active cu un program încărcat care stau foarte mult in picioare să aleaga încălțăminte lejeră sau să alterneze purtarea pantofilor cu toc cu cei sport.

Cum alegem încălțămintea potrivită

Dar dacă este impetuos necesară purtarea tocurilor, specialiștii le recomanda doamnelor câteva exerciții ușoare insa extrem de utile.

Durerile de picioare sunt foarte neplăcute, iar designerii producatorilor de incaltaminte cauta să creeze modele în funcție de problemele fiecăruri client. Totul se realizează minuțios, iar rezultatul este pe măsură.

MARIO DIȚU: In atelierul nostru, pentru persoanele care au platfus modelierul crează un fusbet, cu spumă poliuretanică foarte bună pentru partea platfusului și pentru persoanele cu monturi se ajustează un toval pe calapod.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si