Acasă sau prin restaurante de lux? Oare cum vor petrece Crăciunul vedetele noastre? Reporterii Kanal D au mers să afle dacă vor pregăti casa de sărbătoare și dacă vor așterne mese întinse. Cine se încumetă să guste din toate bucatele tradiționale?

Vedetele optează pentru un Crăciun tradițional

Valentina Pelinel, Andreea Marin și Cătălin Botezatu sunt câteva dintre vedetele care povestesc cum decurge de obicei seara de Crăciun. Cele mai multe vedete preferă masa tradițională, îmbelșugată cu de toate și atmosfera de familie.

„Masa perfectă înseamnă să-ți faci toate poftele, că dacă zic o masă cu de toate, gusturile nu se discută. Masa perfectă e cu ce îți place ție”, susține Valentina Pelinel, soția lui Cristi Borcea.

Aceeași atitudine o împărtășesc și alte vedete din showbiz, care lasă la o parte, pentru câteva zile, reținerile alimentare și se bucură de sărbatoare în adevăratul sens al cuvântului. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Vacanța de Crăciun pentru elevi în 2022: Structura anului școlar

Masa tradițională- în topul preferințelor vedetelor

Andreea Marin  este de părere că, fără mâncarea tradițională, Crăciunul nu este la fel: „Cu toate cele ce îmi amintesc de copilărie, cu mâncărurile tradiționale, din Moldova mea natală, cu oameni dragi alături, și acasă. Crăciunul pentru noi, ca și Paștele, sunt sărbători pe care le petrecem exclusiv acasă”.

Celebrul designer, Cătălin Botezatu este de părere că noaptea de Crăciun poate fi petrecută oriunde: „ În locul potrivit, adică acolo unde îți dorești să faci o masă de Crăciun, pentru că o astfel de masă poți să

o faci și într-un restaurant luxos și acasă”.

Citește și: Filme de Crăciun 2022: Cele mai emoționante pelicule pe care le poți vedea cu familia

Cum îți ornează vedetele din România casele, în prag de sărbătoare?

Valentina Pelinel este adepta împodobirii casei în toiul sărbătorilor de iarnă. Vedeta a pus deja la punct fiecare colțișor al casei, încă de luna trecută: „Toată casa e decorată an de an încă din noiembrie. Am decorat scările, am facut bradul, am pus Moși Crăciuni. Casa e plină de ornamente”.

Sebastian Filcea. sau cum ii se mai spune, Domnul Rimă nu sare nici el peste această etapă a decorațiunilor: „Avem acasă de Crăciun, auriu și alb, și la fel, chiar zilele trecute a venit Moșul cu bradul”.

Citește și: Când se merge cu Steaua în 2022? Tradiţii şi colinde de Crăciun


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si