Jetoanele de marcare a urmelor- cum le spun criminalistii- impanzesc un perimetru de 1.000 de metri, adica jumatate din curtea casei. Fiecare loc a fost semnalizat dupa ce scannerul a descoperit "anomalii": dupa spusele specialistilor, acolo s-ar putea gasi ramasite trupesti, dar la fel de bine, si fiare, ori gropi cimentate, in care Dinca obisnuia acum multi ani sa creasca pesti. Ce facea, in rest, nimeni nu vedea.

Departe de speculatii, anchetatorii incearca sa aduca la suprafata probe si folosesc un utilaj greu. Sapaturile au loc dupa calculul exact al criminalistilor: indicatiile lor pretioase sunt executate cu precizie ca nu cumva sa fie distrus accidental un posibil loc al crimei.

Citeste si: Contul de WhatsApp al Luizei Melencu a fost activ pentru puțin timp miercuri noapte

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Excavatorist: A venit un aparat care a masurat, a cautat oase. Mai e de sapat mult.

LOREDANA SALOMIA, reporter Știrile Kanal D: Aproximativ 5 ore au sapat anchetatorii in casa lui Gheorghe Dinca, mai exact excavatorul a sapat chiar la intrare in curte, in partea stanga, acolo s-a desfasurat toata actiunea astazi.

Pe langa jetoanele cu numere, criminalistii au amplasat si adaposturi.

CRISAN LAZUREANU- expert criminalist: Vedem acolo si niste corturi pentru a adaposti sacii cu probe care trebuiesc numerotate cu coduri de bare si foarte bine selectate. Si pe de alta parte pot sa constituie si un paravan pentru segmentul de sector care a fost escavat.

In zi de sarbatoare pentru crestinii ortodocsi, Gheorghe Dinca n-a fost tinut- ca-n alte dati- la perchezitii. Dupa cateva ore, masina in care suspectul e transportat de-acasa la arest, a parasit curtea.

La plecare, barbatul banuit ca a comis crime in serie si-a ferit chipul, cum dealtfel procedeaza ori de cate ori vede obiectivul camerei.

In astfel de cazuri, prezenta unui psiholog e necesara, spun surse din randul anchetatorilor. Gheorghe Dinca ar fi fost consiliat recent de un psiholog, care i-a studiat intreg comportamentul. Suspectul va fi supus unui alt test, saptamana viitoare, la poligraf.

Citeste si: Fiica lui Gheorghe Dincă, declarații neașteptate! Era sau nu un bărbat violent: "Nu o să îl iert!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si