VIDEO - Dani Mocanu sfidează autoritățile și oamenii în cazul leului

A fugit leul, spune Dani Mocanu, care ia în derâdere atât revolta oamenilor, cât și ancheta autorităților, deși dimineață a fost trezit de mascați.

Iulian Ciurea, miercuri 25 noiembrie 2020 , 19:17

Leul este de negăsit, iar Dani Mocanu refuză să meargă la audieri
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cu un aer persiflant și deloc mișcat de valul de indignare pe care l-a provocat - Dani Mocanu a luat în derâdere întrebările jurnaliștilor după ce mascații au năvălit în vila lui din Ștefănești. „Vă mușcă leul” i-a avertizat manelistul - care - cu câteva ore înainte - a ținut să dovedească muritorilor de rând cu ce suflet bun a fost el înzestrat - astfel că nu ar putea vreodată să facă un biet animal să sufere!

Dani Mocanu sfidează pe toată lumea. Mascații, în căutarea leului

Mesajul e cu țintă directă către Ministerul de Interne și vine după ancheta fulger care vizează actul artistic invocat de Dani Mocanu. Doar că miile de oameni revoltați și polițiștii au văzut în acele imagini un leu subnutrit, cu răni urâte - atât la picior, cât și la cap. În plus, există bănuiala că animalul ar fi fost sedat ca să stea blând ca o pisică la filmări.

S-au făcut percheziții și acasă la regizorul videoclipului - dar și în studiourile din Buftea - unde a fost filmat. Deocamdată - însă - leul nu a ajuns pe mâna autorităților. Parcă l-a înghițit pământul și rămâne încă neclar cum a fost procurat și cine îl deține. În niciun caz nu provine de la vreo grădină zoologică - spun anchetatorii.

Leul este de negăsit, iar Dani Mocanu refuză să meargă la audieri

E încă o glumă nesărată făcută de manelist în plină anchetă. Numai în fața polițiștilor și-a rezervat dreptul la tăcere. Ba chiar a refuzat astăzi să se ducă la audieri. Și-a trimis fratele să îl reprezinte.
- Ai fost citat?
- Nu. Sunt prietenii mei.
- Vine Dani Mocanu la audieri că e așteptat de două ore?
- De ce v-a trimis pe dumneavoastră?
- Terminați-vă! Gata!, le-a spus fratele manelistului jurnaliștilor.

Între timp - Dani Mocanu e mai preocupat să numere banii strânși cu lopata în urma milioanelor de vizualizări de care se bucură în online.
Deocamdată nu poate fi nimeni adus cu mandat la audieri în acest dosar - deoarece acuzațiile de cruzime față de animale nu sunt îndreptate încă împotriva vreunei persoane.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana... Cand se difuzeaza Survivor Romania 2021, sezonul 2! Emisiunea va fi pe TV de joi pana duminica, de la ora 20:00
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au... Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte
monitorulcj.ro
Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen Tragedie la o facultate din Cluj-Napoca! Un student a murit înaintea unui examen
infoactual.ro
Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al... Anunț de ultimă despre Survivor România. Ce se întâmplă cu cel mai urmărit reality al momentului!
infoactual.ro
Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor Nume greu din showbiz, implicat în scandalul drogurilor. Va răspunde în fața judecătorilor
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si