VIDEO | Dăruiește Crăciun! Sute de familii din întreaga țară abia reușesc să-și ducă traiul de azi pe mâine:„Mami, vreau și eu carne!”

Facem cunoștință cu o familie cu 5 îngeri pentru care Moș Crăciun nu a venit niciodată!

Reporter: Tatiana Gavrilă Author: M.A. luni 20 decembrie 2021 , 18:29

Dăruiește Crăciun! Sute de familii din întreaga țară abia reușesc să-și ducă traiul de azi pe mâine:„Mami, vreau și eu carne!”

Dăruiește Crăciun! Sute de familii din întreaga țară abia reușesc să-și ducă traiul de azi pe mâine:„Mami, vreau și eu carne!”

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dăruiește Crăciun acolo unde nu există!

Familia Rădulescu are 5 copii, dintre care doar 3 merg la școală, pentru că ceilalți sunt prea mici, însă chiar și așa, simt

lipsurile și se iubesc unii pe ceilalți chiar dacă au primit de la viață prea puțin!

Locuiesc într-o casă veche pe care o împart cu alte două familii și practic toți 7 dorm într-o singură cameră în care au doar un pat. Părinții dorm pe jos, pe cimentul rece, acoperit doar cu un covor...iar de încălzit...nici nu poate fi vorba. Au doar o aerotermă pe care o mai pornesc seara de teamă ca vreunul dintre micuți să nu răcească.

„În pat doarme cel mic, Maria, Denisa și Robert, iar jos aici punem 2 pilote și doarme soțul cu Alexandru și eu aici în partea asta!”

Nu au nici măcar un grup sanitar în casă...iar fiecare copil visează la propria cameră.

Denisa Rădulescu: „Aș vrea să fie roz și să am o baie pentru mine și sora mea!”  

La cei 10 ani ai săi, Denisei i se citește deja tristețea în ochi. Își ajută mama atât cât poate iar uneori le lasă fraților mai mici chiar și bucata de carne din farfurie...

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Prima reacție a Mishei, după ce s-a aflat că a fost înșelată de Connect-R în timpul mariajului. A luat o decizie la care nimeni nu se aștepta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Asta-i România: Tradiția Ignatului în mărginimea Sibiului

„Mami, vreau și eu carne!”

Seară de seară pun capul pe pernă cu speranța că mâine va fi mai bine, însă nu e...deși încearcă din răsputeri să pună ban pe ban să mai construiască măcar o cameră...ceea ce doar din salariul tatălui de 2.000 de lei...este imposibil!

Marian Rădulescu: „Eu simt ceea ce vor ei, dar e foarte greu să le ofer tuturor ceea ce și-ar dori...e foarte greu!”

Nici mamei nu îi este mai ușor! Își iubește copiii ca pe ochii din cap dar știe că atât li se cuvine și atunci când simte că a ajuns la capătul puterilor, cele 5 minuni îi amintesc motivul pentru care luptă!

Citeste si: VIDEO| Infern în vămi pentru românii care vin acasă de Sărbători

„Neputință! Nu putem să le oferim mai mult!”  

Georgiana Rădulescu: „Mami aș vrea și eu să am jucăria aia, noi le spunem că nu se poate, că mai așteptăm un pic...mami dar vreau și eu lucrul acela și...noi nu avem bănuții necesari că toate sunt foarte scumpe și vă dați seama când luăm unuia...trebuie să le luăm tuturor...nu-i putem lăsa pe ceilalți să se uite!”

Pentru a le însenina sărbătorile, echipa Kanal D a venit în sprijinul asociației FDP Protagoniști în educație și au încercat să dăruiască un Crăciun acolo unde nu există!

„Uite globuri! Globuri și un Moș Crăciun!”

Citeste si: „Am fost salvată în ultimul moment.” Ce boală a avut Lumința Anghel. Artista și-a deschis de abia acum sufletul- kfetele.ro

Citeste si: Secretele din spatele relației dintre Kate Middleton și regina Camilla Parker Bowles- radioimpuls.ro

Astăzi, Ilinca Vandici, Victor Slav și Raluca Bădulescu au fost ajutoarele lui Moș Crăciun! Au împodobit bradul, au citit povești și au desfăcut cadouri împreună cu cei 5 copii ai familiei Rădulescu!

Citeste si: VIDEO| De parcă sărăcia în care se zbate n-ar fi suficientă, o familie din Bihor a rămas pe drumuri, în prag de sărbători

„Povestea lui Peter Pan! Exact! E și cu puzzle! Toți copiii cresc, toți, mai puțin unul! Îl cheamă Peter Pan el nu știe să citească, ori să scrie, și locuiește în țara de nicăieri!”  

Cum poți dărui și Crăciun acolo unde nu există?

Dacă și tu vrei să dăruiești Crăciun acolo nu există, donează prin 2 EURO prin SMS la 8844 cu textul AJUT.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si