Venirea lui Antoni în „Casa Iubirii” a făcut valuri printre concurenți. Se pare că intrarea tânărului în competiție a avut un impact în special asupra Ștefaniei. După prima întâlnire a concurentei și a lui Antoni, în Camera Roșie, tânăra a fost luată de întrebări.

Printre cei care nu s-au abținut și au început „interogatoriul” Ștefaniei este chiar Antoni, care a avut mai multe curiozități.

stefania casa iubirii, antoni casa iubirii, cosmin casa iubirii

Ce s-a întâmplat în „Casa Iubirii” după venirea lui Antoni? 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Și Robert a intrat în discuție, pentru că a vrut să afle ce i-a trecut prin minte Ștefaniei în momentul în care i s-au pus ochelarii. 

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate- wowbiz.ro

Antoni: Cosmin, Ștefania, voi doi ați avut prima discuție față în față după venirea mea. Ce ați discutat? Cum a decurs?
Ștefania: De ce? Ce stare a avut?
Robert: Dar ce ai gândit Ștefania în acel moment, când ți s-au pus ochelarii? Te-ai gândit că vine un băiat pentru tine sau că ți se pregătește o altă activitate?

Ștefania: Primul lucru la care m-am gândit a fost direct Antoni.

Citește și: VIDEO "Frate, vrei să te cerți cu mine?" Sebastian și Robi, scandal de proporții în "Casa Iubirii". Roberta, foc și pară după ce chiar ea a fost cea care a deschis un subiect arzător: "De ce te rățoiești?"

stefania casa iubirii, antoni casa iubirii, cosmin casa iubirii

Andreea Mantea vrea să afle ce simte Ștefania cu adevărat despre venirea lui Antoni. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Și Andreea Mantea a întrebat-o pe concurentă dacă Antoni este cu adevărat cel pe care l-a așteptat încă de la începutul sezonului, iar răspunsul Ștefaniei a luat multă lume prin surprindere. 

Andreea Mantea: Ștefania, vreau să mă lămurești și pe mine, pentru că ieri am înțeles, dar deja astăzi nu mai înțeleg. Tu ai așteptat tot sezonul să vină Antoni?
Ștefania: Nu.
Andreea Mantea: Te gândeai că o să vină Antoni într-o bună zi?
Ștefania: Da, mă gândeam că dacă ar fi trebuit să mi se pregătească mie o situație de suspans sau de ceva wow, cel mai wow ar fi fost să vină Antoni.
Andreea Mantea: Dar ce legătură are Antoni? De ce să nu-l aducem pe fostul tău iubit?

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si