VIDEO-Deja au început pregătirile pentru Ziua Îndrăgostiților din 2021

Cupidon a inceput sa pregateasca pentru Ziua Indragostitilor. Ajutoarele lui realizează deja cadouri inedite cu simbolurile iubirii

Author: Iulian Ciurea miercuri 27 ianuarie 2021 , 13:48

plicuri personalizate sf valentin
Plicurilre și epistolele personalizate, la modă de Sf. Valentin[Sursa foto: mindblower.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anul acesta, de Ziua Indragostitilor se poarta plicurile din iuta cu pecete in forma de inima.

„Confecționarea unui astfel de plic constă în procesul de croire al materialului, care este din pânză de iută, cu șablon fix. Apoi se surfilează, se coase, se brodează cu inițiala celui care trimite și se aplică accesoriile care îl finalizează ”, spun creatorii.

Inițiala expeditorului este brodată într-un colț, iar ștampila de pe plic și pecetea inimioară îl asigură pe destinatar că este iubit.

„Asta înseamnă 450 de împunsături și durată un minut, mașina brodează inițiala”, explică designer-ul.

Pregătirile pentru Ziua Îndrăgostiților, Valentine's Day, sunt în plină desfășurare

În interiorul plicului se pot pune bilețele și scrisori de dragoste sau mici cadouri. Ionuț a ales pentru iubita lui o broșă, pe care s-a grăbit să i-o dea înainte de Ziua Îndrăgostiților.

„Mi s-a părut un cadou foarte original și am rămas plăcut surprinsă. Foarte frumos plicul, personalizat cu inițiala lui. Mi-a plăcut foarte mult”, spune destinatara.

Ideea de a crea plicuri pentru indragostiti ii apartine Oanei Berce, fostă profesoară, care a deschis atelierul de design vestimentar in Oradea chiar înainte de începutul pandemiei. Cum rochii de gala nu prea a vândut, s-a reprofilat cu gândul că avem nevoie mai mult ca oricând de iubire.

„Ideea a venit în contextul în care oamenii sunt sătui de clasicele perne de catifea roșie cu “Te iubesc!” pe ele. Am zis că e binevenit la zi de sărbătoare un cadou mai inedit, o idee mai originala, e și personalizat”, spune creatoarea.

Pentru că sunt personalizate, plicurile lui Cupidon se fac la comandă și costă 25 de lei.

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si