Stirea "Delicii după dieta ketogenică" difuzata in cadrul Stirilor KANAL D din 9 07 2021

Daciana Bule este designer de genți handmade și are un program încărcat. De cand cu pandemia, a început să gătească mai mult acasă după ce a descoperit dieta ketogenică. A încercat sute de rețete, pe care le-a pus pe hârtie și le-a adunat într-o carte.

"Am fărâmițat biscuiții de casă, ketogenici, pe care i-am preparate cu o zi înainte din făină de migdale și făină de cocos. Îi amestecăm cu grăsime de cocos, care este o alternativă mai sănătoasă a oricărei grăsimi", spune Daciana Bule.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Acesta este cheesecake-ul fără zahăr, din biscuiți ketogenici de casă cu lămâie și făină de migdale, cu cremă la rece, care se prepare în mai puțin de o jumătate de oră", conform acesteia.

Daciana a pregatit sute de rețete, pe care le-a adunat apoi într-o carte.

Dieta ketogenică este bazată pe mult verde şi grăsimi sănătoase

"Dieta ketogenică este bazată pe mult verde, grăsimi sănătoase, printre care se pot enumera uleiul de măsline, untul de cocos Rețetele sunt relativ simple, dar sunt foarte delicioase", mai precizează Daciana Bule.

La lansare, invitații au fost primiți cu o degustare ca la carte. Printre delicatese s-au numărat pâinea cu portocală, biscuiții cu ciocolată fără zahăr, socata cu turmeric și piper.

Invitatii au fost încântați că pot să deguste pe saturate fără să-și facă griji pentru siluetă....mai ales doamnele!

"Prăjitura Albina. Foile sunt făcute din făină de cocos, cu unt de cocos, cu îndulcitor natural, cu stevia și eritritol, iar grișul obișnuit care este plin de carbohidrați este înlocuit cu griș de făină de coniac, care are zero carbohidrați", a mai spus Daciana Bule.

Specialistii atrag atentia ca dietele, al caror scop este stilul de viață sănătos, este bine sa fie insotite de hidratare, sport și un somn odihnitor. Iar inainte ca sa incepeti una, este necesar sa consultati un medic sau un nutritionist.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si