VIDEO - Detalii șocante din tragedia de la Onești. Cum i-a ucis bărbatul înnebunit de furie pe cei doi ostatici

Nu intrați că altfel îi ucid, i-a somat un bărbat cu mintea întunecată de furie pe cei care au îndrăznit să treacă, aseară, pe o stradă din Bacău.

Iulian Ciurea, marți 02 martie 2021 , 19:29

tragedie onesti
Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse cel mai probabil, de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soții Moroșan se plâng- de ani de zile- că statul le face o nedreptate: în 2010, au fost evacuați din apartamentul în care locuiau după ce ancheta poliției a scos la iveală că amândoi au furat din societatea unde lucrau și trebuie să înapoieze prejudiciul.

Încă de-atunci, bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc că l-a scos în stradă fără să-i arate hotărârea judecătorească. Mai mult, susține că fiica sa- sosită astăzi din Germania- ar fi fost amenințată cu o armă.

„I-a pus fiicei mele pistolul la cap și i-a spus că o împușcă”, susține bărbatul.

Bărbatul susținea pe-atunci că i-au fost furate toate bunurile din imobil și că a formulat mai multe plângeri penale, dar că n-a fost niciodată chemat la audieri. În mărturia înregistrată de 8 minute, Gheorghe Moroșan cerea- pe un ton tăios- să fie ascultat:

Bărbatul înnebunit de furie a luat doi ostatici

Condamnările ulterioare îi dau dreptate: în tinerețe a fost condamnat de două ori pentru furt calificat, iar acum 18 ani, pentru că a snopit în bătaie un bărbat. Nu s-a potolit nici spre bătrânețe- acum 10 ani, a fost condamnat de o instanță din Italia pentru că a condus sub influența alcoolului.

Între timp, Gheorghe Moroșan s-a mutat într-o altă casă, dar n-a renunțat la război. Aseară, când foștii vecini l-au înștiințat că cineva a intrat în apartamentul pe care l-a pierdut în instanță, a înnebunit.

„Au fost niște oameni foarte liniștiți, dar când și-au pierdut apartamentul...

Omul n-a mai judecat, când ți se ia acoperișul de sub cap îți dai seama, dar nu trebuie să recurgi la așa ceva.

La omoruri”, spun oamenii.

Bărbatul înnebunit de furie- soția reținută pe post de complice

Acum, agresorul e în spital, sub pază, iar soția sa a fost reținută, sub acuzația de complicitate. Anchetatorii sunt aproape convinși că cei doi și-au premeditat fapta. În geanta femeii, au găsit colierele de plastic pe care el le-a folosit ca să-și imobilizeze victimele. Unul dintre muncitorii uciși de individ lucrase în industria IT.

Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse cel mai probabil, de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele... Daniel Pavel, anunț neașteptat: „Doi concurenți care au încălcat regulamentul. Faptele voastre nu pot fi trecute cu vederea!” Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 18 aprilie, de la 20:00 pe Kanal D
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si