VIDEO - Detalii șocante din tragedia de la Onești. Cum i-a ucis bărbatul înnebunit de furie pe cei doi ostatici

Nu intrați că altfel îi ucid, i-a somat un bărbat cu mintea întunecată de furie pe cei care au îndrăznit să treacă, aseară, pe o stradă din Bacău.

Iulian Ciurea, marți 02 martie 2021 , 19:29

tragedie onesti
Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse cel mai probabil, de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soții Moroșan se plâng- de ani de zile- că statul le face o nedreptate: în 2010, au fost evacuați din apartamentul în care locuiau după ce ancheta poliției a scos la iveală că amândoi au furat din societatea unde lucrau și trebuie să înapoieze prejudiciul.

Încă de-atunci, bărbatul l-a acuzat pe executorul judecătoresc că l-a scos în stradă fără să-i arate hotărârea judecătorească. Mai mult, susține că fiica sa- sosită astăzi din Germania- ar fi fost amenințată cu o armă.

„I-a pus fiicei mele pistolul la cap și i-a spus că o împușcă”, susține bărbatul.

Bărbatul susținea pe-atunci că i-au fost furate toate bunurile din imobil și că a formulat mai multe plângeri penale, dar că n-a fost niciodată chemat la audieri. În mărturia înregistrată de 8 minute, Gheorghe Moroșan cerea- pe un ton tăios- să fie ascultat:

Bărbatul înnebunit de furie a luat doi ostatici

Condamnările ulterioare îi dau dreptate: în tinerețe a fost condamnat de două ori pentru furt calificat, iar acum 18 ani, pentru că a snopit în bătaie un bărbat. Nu s-a potolit nici spre bătrânețe- acum 10 ani, a fost condamnat de o instanță din Italia pentru că a condus sub influența alcoolului.

Între timp, Gheorghe Moroșan s-a mutat într-o altă casă, dar n-a renunțat la război. Aseară, când foștii vecini l-au înștiințat că cineva a intrat în apartamentul pe care l-a pierdut în instanță, a înnebunit.

„Au fost niște oameni foarte liniștiți, dar când și-au pierdut apartamentul...

Omul n-a mai judecat, când ți se ia acoperișul de sub cap îți dai seama, dar nu trebuie să recurgi la așa ceva.

La omoruri”, spun oamenii.

Bărbatul înnebunit de furie- soția reținută pe post de complice

Acum, agresorul e în spital, sub pază, iar soția sa a fost reținută, sub acuzația de complicitate. Anchetatorii sunt aproape convinși că cei doi și-au premeditat fapta. În geanta femeii, au găsit colierele de plastic pe care el le-a folosit ca să-și imobilizeze victimele. Unul dintre muncitorii uciși de individ lucrase în industria IT.

Pe trupurile fără viață, medicii au numărat zeci de răni, produse cel mai probabil, de tăișul cuțitului. Familiile cer ca vinovații să plătească.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Negocieri fără rezultat după prima ședință a coaliției de guvernare! Florin Cîțu pune... Negocieri fără rezultat după prima ședință a coaliției de guvernare! Florin Cîțu pune presiune asupra USR PLUS pentru a numi un ministru al Sănătății
spotmedia.ro
Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide Dezastrul de la Interne păstorit de premierul Cîțu. Nu doar Covid ucide
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
b1.ro
Premierul Florin Cîţu, anunţ important pentru România. Totul se întâmplă în plină pandemie Premierul Florin Cîţu, anunţ important pentru România. Totul se întâmplă în plină pandemie
infoactual.ro
Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului! Nu spune niciodată ASTA! Arsenie Boca: Se pedepseşte cu matca focului!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si