VIDEO | Detalii șocante după măcelul din Piața Constituției. Ce s-a aflat despre unul dintre interlopii implicați în conflict

Detalii şocante apar într-o anchetă fără precedent realizată de procurorii DIICOT. Zeci de tinere se prostituau din dragoste pentru unul dintre interlopii implicaţi în războiul din Piaţa Constituţiei, soldat cu decesul unui tânăr. Fetele erau ameninţate cu pistolul, bătute şi drogate ca să producă bani pentru acesta şi ca să le facă pe plac clienţilor.

D.S., vineri 18 octombrie 2019 , 20:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ancheta măcelului din Piaţa Constituţiei duce mai departe decât credeau iniţial oamenii legii!  Protagonişti au fost membrii a două grupări de proxeneţi, iar Miza războiului- exploatarea sexuală a unei tinere.

De o parte ar fi fost oamenii conduşi de Ionuţ Mirea, zis Ionuţ Boxerul, iar de cealaltă - gruparea controlată de Alex Barbaro. Unul dintre soldaţii clanului Mirea a decedat din cauza loviturilor primite.

Tentaculele reţelelor se întind din Bucureşti până în mai multe judeţe din Moldova. Interlopii s-ar fi specializat in racolarea unor tinere, care proveneau din familii sărace sau care aveau o educaţie precară, pe care le transportau in Germania unde le obligau să se prostitueze.

Citeste si: Poliţiştii din Capitală au reţinut încă o persoană în cazul de omor din Piaţa Constituţiei

Tinerele erau obligate sa se prostitueze prin metoda loverboy, spun anchetatorii. Concret, tinerele erau amăgite de proxenet că vor avea o relaţie de lungă durată. Apoi fetele erau trimise să se prostitueze in străinătate sub pretextul că banii câştigaţi vor fi folosiţi pentru a construi un viitor alături de proxenet.

Coşmarul incepea atunci când fetele işi dădeau seama că sunt păcălite. Tinerele erau obligate să se prostitueze, iar de cele mai multe ori erau drogate. Dacă erau prinse că vor să fugă, proxeneţii - deveniţi stăpânii lor, le băteau şi chiar ameninţau cu moartea.

Detalii șocante după măcelul din Piața Constituției

Interlopul obişnuia să lovească fetele de faţă cu toată lumea, pentru a le da exemple, acestea nereprezentând pentru el decât simple obiecte.

Liderul uneia dintre grupările implicate în măcelul din Piaţa Constituţiei ar fi inchiriat o vila cochetă in Hamburg, care avea două etaje, destinată exclusiv practicarii prostitutiei. Informaţii despre sumele de bani câştigate şi numărul de clienţi zilnici erau notate intr-un caiet, care acum este probă in anchetă.

„In medie câştigam zilnic 1000 euro, dar au fost zile in care câstigam 4-5.000. Orice dorinţă a clientului trebuia indeplinită. Dacă refuzam, ne bătea spunând că frica e cea mai bună învăţătură”, a povestit una dintre fete.

Proxenetul a mai găsit o metodă de a face bani uşor. Încheia căsătorii fictive intre tinere din Romania şi cetăţeni indieni sau pakistanezi, care voiau să obţină anumite drepturi in Germania.

Citeste si: VIDEO | Patru suspecți în ancheta privind răfuiala sângeroasă din Piața Constituției

Cetăţenii indieni sau pakistanezi erau dispşi să plătească sume intre 5.000 si 15.000 de euro pentru incheierea unei astfel de căsătorii, iar toţi banii ajungeau la liderul reţelei. Făceau asta ca sa obţină permis de sedere.

Interlopul a fost săltat pe procurorii DIICOT atunci când incerca să fugă din ţară. Atât el cât şi 5 locotenenţi ai săi au fost arestaţi preventiv de magistraţii Tribunalului Bucureşti. Riscă să petreacă ani grei in spatele gratiilor dacă vor fi găsiţi vinovaţi de acuzaţiile aduse, care merg de la spălare de bani, până la trafic de persoane.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si