Cu joc si voie buna- asa incep cursurile atelierelor de creatie destinate copiilor. Monica Luțu, specialist in dezvoltare personala- descopera prin art-terapie abilitatile si aptitudinile micutilor inca de la varste fragede.

„Jocul nu este o simplă distracție ci are și un rol formativ, deoarece copii prin joc își pot depista inclinațiile și aptitudinile iar noi îi putem orienta spre studii sau profesii”, spune Monica Luțu.

Dezvoltarea personală a copiilor, posibilă cu ajutorul specialiștilor

La fiecare întâlnire, Monica îi observă si îi ajută să-și dezvolte gândirea creativă, adaptabilitatea și spiritul de echipă.

„Am descoperit mulți copii cărora le plece să defileze, să pozeze ei pot fi viitori organizatori de evenimente”, spune Monica Luțu.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!- wowbiz.ro

La astfel de ateliere de creație, copii sunt îndrumați către domeniile care îi atrag, reușind cu ajutorul jocurilor interactive să-și dezvolte abilități ligvistice, motrice și cognitive.

Practic, Monica îi ajută pe copii să devină independenți si sa se adapteze cu usurinta la viitoarele provocari ale vietii.

„Eu pictez cu degețelele. Astăzi, fac un fluturaș, aceasta este prima aripioară”, spune un copil.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si