„Senatoarea Diana Șoșoacă le face plângere penală jandarmilor, pe care îi acuză că ar fi lovit-o fără milă. După ce a fost investigată la spital, s-a dus la medicina legală să aibă dovada traumatismelor suferite în timpul confruntării cu forțele de ordine”, a spus Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO-Războiul numelui în familia Șoșoacă. Soțul Dianei Șoșoacă vrea să rupă orice legătură cu senatoarea. ,,Eu nu mai pot să accept situații de genul acesta''

diana sosoaca, scandal, voturi, alegeri 2024

Această fotografie a fost făcută la Spitalul Floreasca, la câteva ore după confruntarea cu jandarmii. Diana Șoșoaca a fost investigată iar astăzi s-a dus la Institutul de Medicină Legală, să obțină dovada că ar fi fost bătută de bărbații în uniformă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

„Eu am rămas cu incapacitate de a mai ridica acest umăr. De ce? Sunt vânătă pe picioare, sunt vânătă pe mâini. M-au lovit în burtă, m-au lovit în spate, omoplatul... Mi-au dat în cap. Am aici un traumatism cranio-cerebral. Cum e posibil să bați în halul ăsta o femeie cu un telefon în mână, un senator care îți spune să se verifice voturile. Dacă venea Iohannis și ar fi descoperit acele camioane cu voturi furate, oare tot la fel îl băteau?”,

spune senatoarea.

Diana Șoșoacă susține că a numărat vreo opt jandarmi care ar fi fost protagoniștii agresiunii. A fost nevoie de o ambulanță după respectivele scene, pentru că senatoare i se făcuse rău. Ulterior, medicii i-ar fi recomandat să rămână internată măcar 24 de ore, însă a refuzat: „În acest context s-au încălcat inclusiv legislațiile europene, că tot le place lor legea europeană, cu privire la abuzurile fizice asupra femeii, pentru că nu ai voie nici ca jandarmi, mai ales ca jandarm, nu ai voie să agresezi o femeie.”

Diana Șoșoacă spune că va face plângere penală atât împotriva jandarmilor, cât și a instituției. Totodată ne asigură că nu se va lăsa până când nu va reuși să demită conducerea Ministerului de Interne și pe cea a Poliției Române.

Citește și: VIDEO Șoșoacă, la un pas de leșin în lupta cu jandarmii! Senatoarea acuză oamenii legii de violență: „Au dat în mine ca într-un sac de box”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si