„Astăzi, una dintre asistentele audiate în cazul morților suspecte de la Spitalul Pantelimon a primit calitate de suspect. După ce s-a prezentat în fața anchetatorilor de alte trei ori, femeia este acum acuzată că a depus mărturie mincinoasă. Mai multe despre acest subiect ne spune colega mea, Claudia Constandiș”, a transmis Christian Sabbagh.

Citește și: VIDEO „Pacienții plâng, urlă și imploră!” Înregistrări revoltătoare din „spitalul morții”. Managerul Spitalului Pantelimon se apără

Asistentei i s-a schimbat calitatea din martor în suspect

Procurorii au acum probe concrete care arată că asistenta a fost de față în momentul în care cadrele medicale au redus doza de noradrenalină, chiar dacă ea a negat acest lucru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Asistenta nu a vrut să recunoască acest lucru, în ciuda probelor. Astfel, a fost acuzată de mărturie mincinoasă.

Citește și: VIDEO Noi dezvăluiri tulburătoare în ancheta morților suspecte de la Spitalul Pantelimon

Important de precizat este faptul că noradrenalina este o  substanță care ține sub control tensiunea arterială, fiind vitale pentru persoanele care sunt internate la ATI.

S-au mai deschis alte trei anchete în paralel.

Mai exact, acestea sunt: o ancehtă a corpului de control al Ministerului Sănătății, o anchetă internă  și una deschisă de Colegiul Medicilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si