Teodora Argint, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Natașa Raab s-a stins din viață la 70 de ani

„Ne aflăm la Biserica Postelnicu Fir din Craiova, unde se află depus trupul neînsuflețit al Natașei Raab. Au început să vină rând pe rând foști colegi de scenă ai artistei, dar și prieteni care au vrut să-i aducă un ultim omagiu.

De altfel, în ultimii ani actrița a trecut prin momente cumplite.  În 2017 a fost diagnosticată cu o boală extrem de grea și anume paralizie supranucleară progresivă, care i-a afectat rând pe rând memoria, vorbirea și mișcarea. În 2019, după ce soțul acesteia a murit, starea actriței s-a înrăutățit. Aceasta a fost ajutată de o prietenă care a îngrijit-o zi de zi în casa ei din orașul Băilești.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În aceeași perioadă, actriță a fost nevoită să renunțe la rolurile pe care le avea de la Teatrul Național Marin Sorescu din Craiova.

Totodată, aceasta a jucat în numeroase filme și piese de teatru, printre care „Lumini și umbre”, „Adela”, „Inimă de țigan” și „Regina”, dar și piese de teatru cunoscute: „Romeo și Julieta”, „Hamlet” sau „Ferma animalelor”. Cât privește înmormântarea, ei bine, aceasta va avea loc mâine, la ora 12:00, la cimitirul Ungureni din Craiova.”, transmite Teodora Argint, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si