VIDEO | Dosar penal după accidentul în care o macara s-a prăbușit! Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă

Prăbuşirea unui segment de macara pe strada Matei Millo: Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.

A.N.C, duminică 03 noiembrie 2019 , 18:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Accidentul care a avut loc în Capitală după ce un segment dintr-o macara a căzut peste un autoturism aflat în mers, fiind înregistrate 4 victime, dintre care una a fost dusă la spital în stare de inconştienţă şi intubată, este cercetată de Parchetul Judecătoriei Sectorului 1, vizate fiind infracţiunile de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă.

VIDEO | Dosar penal după accidentușit! Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă

”Cu privire la evenimentul înregistrat ieri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere, neluarea şi respectiv nerespectarea normelor de securitate şi sănătate în muncă. În cauză au fost cooptaţi specialişti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti, Inspectoratului de Stat în Construcţii, precum şi ai Inspecţiei de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune şi Instalaţiilor de Ridicat. A fost efectuată cercetarea la faţa locului, de către specialişti criminalişti şi poliţişti ai Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, până în prezent fiind audiate mai multe persoane”, anunţă Poliţia Capitalei.

Citeste si: VIDEO | Cel mai fioros locotenent al temutului clan Clămparu a fost reținut

Citeste si: VIDEO | Alertă de copii dispăruți! Mai mulți băieți, de negăsit de mai bine de 2 zile

Citeste si: Ion Oncescu a susținut un meci de Skandenberg cu Gică Hagi! S-a întâmplat după ce a obținut al șaptelea titlu de campion mondial

În urma accidentului produs sâmbătă dimineaţă pe strada Matei Millo, nr. 5, sector 1, unde un segment dintr-o macara a căzut peste un autoturism aflat în mers, au fost înregistrate 4 victime, dintre care una a fost transportată în stare de inconştienţă la Spitalul Municipal.Totodată, două autoturisme au suferit avarii. Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru a-l scoate din maşină pe şoferul care rămăsese încarcerat. El a fost trasportat la spital, fiind intubat.

VIDEO | Dosar penal după accidentul în care o macara s-a prăbușit! Procurorii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă

"Macaraua prăbuşită aparţine unei societăţi private care desfăşura lucrări de demolare a unei clădiri private, conform unei autorizaţii emise de către Primăria Municipiului Bucuresti. Lucrările la imobilul unde a avut loc accidentul sunt realizate de către antreprenor pentru o societate comercială", a transmis Primăria Capitalei.

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si