Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu, a fost trimis în judecată pentru infracțiuni de corupție. Vorbim de un dosar care a pornit de la mai multe înregistrări făcute cu o cameră ascunsă, a transmis Cristian Sabbagh.

Dosarul „Mâna cerească” ajunge la instanță

Teodosie a fost trimis în judecată pentru cumpărare de influență, iar consilierul său pentru complicitate la această infracțiune. Dosarul a pornit de la investigația Recorder, un fost preot a mers în biroul arhipiscopului Tomisului promițând că poate aduce opt sute de mii de lei de la stat pentru lucrări la diverse

biserici din Constanța. A cerut, în schimb, un comision de o sută optzeci de mii de lei, adică douăzeci la sută. Teodosie apare în investigația respectivă spunând că propunerea i se pare și citesc o mană cerească. Arhiepiscopul se declară nevinovat, iar avocații săi fac eforturi pentru a elimina din dosar acele înregistrări făcute cu o cameră ascunsă. Momentan, primul termen de judecată nu a fost stabilit, a transmis Delia Săndulachi.

Citește și: VIDEO- Declarații controversate ale unui preot cunoscut! Ce a spus acesta despre femeile care trec prin abuzuri?

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si