Cei doi elevi ai Scolii de Politie au fost dati de gol de efectele drogurilor. Incepusera sa aiba un comportament ciudat. Ca din senin au devenit paranoici.

Brusc radeau, iar cand sa vorbeasca, abia reuseau sa lege doua cuvinte. In plus, profesorii au observat ca li se dilatasera pupilele, semn clar ca au consumat substante psihoactive.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Șocant! Ce s-a descoperit în camera unor viitori poliţişti din incinta Şcolii de Poliţie de la Câmpina

Profesorii au alertat politia. Dupa ce la unul dintre ei a fost gasita o tigara confectionata artizanal, o echipa a Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate a facut o perchezitie in camera de camin in care dormeau cei doi elevi. Descoperirea a fost una stupefianta!

Droguri în școala de poliție. Cazul, preluat de DIICOT

Purtator de cuvant IPJ Prahova: Mai multe pliculete din material plastic transparent cu urme de substanta. Dar si o tigareta confectionata artizanala ce contine urme vegetale, cu posibilitatea de a fi cannabis.

Din pacate, faptele lor ascund un adevar rusinos pentru institutia in care cei doi invatau. Teoretic, locul este unul bine pazit, care functioneaza dupa reguli militaresti, diferite de ale scolilor obisnuite.

Dar nu vor scapa atat de usor. Dosarul a fost preluat de procurorii DIICOT, iar cei doi fosti elevi trebuie acum sa explice cum au reusit sa introduca substantele interzise tocmai in interiorul scolii de politie, un loc unde sunt pregatiti viitorii agenti care er trebui sa lupte impotriva traficului si consumului de drogurilor.

Citeste si: VIDEO| Atac pentru banii din droguri. Imagini cu agresorii reținuți


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si