VIDEO | Ea este tânăra mamă decedată în blocul din Timișoara! Femeia, băiatul ei și încă un copil au murit otrăviți după dezinsecție - Autoritățile au intervenit după 48 de ore

Morți subite scot la iveală o inconștiență criminală petrecută într-un bloc social din Timișoara! 2 copii și mama unuia dintre ei au sfârșit tragic, la câteva ore distanță, după o deratizare făcută în bătaie de joc.

Author: A.N.C luni 18 noiembrie 2019 , 19:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Reprezentanții firmei care a împrăștiat otrava ar fi greșit concentrația și din pricina vaporilor toxici, alți 17 locatari- inclusiv 9 copii și tatăl unuia dintre micuții care a pierit- sunt internați, în stare gravă.

La fel de șocant este că autoritățile au intervenit abia după 48 de ore după primul caz care a ridicat semne de întrebare.

Vă avertizăm că urmează informații care vă pot afecta emoțional.

14 locatari amețiți de otravă au fost luați cu tărgile în vreme ce alții au fost evacuați cu o teamă de moarte. Fără vreo explicație pentru ce se întâmplă, dar cu bănuiala că pericolul e uriaș, autoritățile au trimis în bloc specialiștii din două județe care de obicei intervin la accidente biologice și nucleare.

Ce știu până acum este că șirul nenorocilor a pornit sâmbătă când părinții unui copil de 3 ani au chemat ambulanța, îngrijorați că micuțul se simte rău. Subit, copilul a decedat. Cauza morții, NECUNOSCUTĂ.

La ora la care medicii de la Spitalul de Copii Louis Țurcanu confirmau decesul, alte apeluri disperate veneau din același bloc.

Cei doi adulți aveau aceleași simptome- vărsături și amețeală- și au fost preluați de salvări și internați de urgență la Spitalul de Urgență din Timișoara.

Citeste si: Bărbat accidentat de tramvai, în Bucureşti, la intersecţia Mihai Bravu- Baba Novac

Citeste si: Alţi patru adulţi şi trei copii care locuiesc în blocul unde s-a făcut deratizare şi dezinsecţie au rămas în spital. Numărul pacienților a crescut alarmant

Citeste si: În România au început să se ia măsuri pentru oamenii din autobuze certați cu igiena: „Dacă puți, jos cu tine”

Trei ore mai târziu, alți locatari sunau la 112, de această dată, părinții unui nou-născut de 9 zile. Inițial, tatăl le-a spus salvatorilor că bebelușul s-a înecat cu lapte.

Sună șocant, dar pentru că victimele au ajuns la spitale diferite, medicii din urgență nu le-au corelat. Nici salvatorii de pe ambulanță și nici angajații STS care au primit în cîteva ore cereri de ajutor de la aceeași adresă n-au stiut că între decese există o legătură.

Până ca reprezentanții statului să se desmeticească, în această dimineață, a mai murit o tânără de 29 de ani- chiar mama copilului de 3 ani a fost fost găsită- în apartament- fără suflare.

Abia acum, echipajele de salvatori și anchetatorii au sosit la fața locului și au evacuat parterul și cele 4 etaje ale imobilului. În stare de șoc, cei care locuiesc în bloc vorbesc despre o deratizare care s-ar fi făcut la subsol și pe scară, în urmă cu trei zile.

La o primă vedere, indiciile arată că deratizarea s-a făcut și responsabilă ar fi o firmă care a mai avut intervenții recente, într-un restaurant și într-un club. Soluția cu care ar fi stropit în bloc este un cocktail din mai multe substanțe extrem de toxice.

O picătură în plus poate avea efecte dezastruoase.

În total, 200 de apartamente ocupate în regim social de 54 de oameni, în mare parte, familii cu copii au fost analizate la centimetru. Reprezentanții firmei de deratizare sunt audiați. Politiștii au deschis un dosar penal în REM pentru ucidere din culpă.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si