VIDEO | Ei sunt ucigașii vitnamezului găsit mort în Capitală

Crimă şocantă in Capitală! Un muncitor în construcţii, de origine vietnameză, şi-a ucis un conaţional. Înainte să ajungă la cearta mortală, cei doi au consumat alcool. Ucigaşul a umblat liber prin Bucureşti timp de 15 ore până a fost capturat de poliţişti.

A.N.C, luni 18 noiembrie 2019 , 19:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Individul din imagine este acuzat că şi-a ucis conaţionalul. Scandalul a avut loc duminică seară, într-un imobil în care locuiesc mai mulţi vietnamezi angajaţi în construcţii.

Muncitorii erau în timpul liber. Aburii de alcool au incins spiritele, iar unul dintre vietnamezi a pus mâna pe un cuţit şi şi-a lovit un coleg de mai multe ori.

"Au fost peste 50 de politisti. Cine s-a sesizat prima oara. Portarul. au portar aici."

Medicii nu au mai putut face nimic pentru vietnamezul înjunghiat. În agitaţia creată, agresorul s-a făcut imediat nevăzut.

Citeste si: Alţi patru adulţi şi trei copii care locuiesc în blocul unde s-a făcut deratizare şi dezinsecţie au rămas în spital. Numărul pacienților a crescut alarmant

Citeste si: În România au început să se ia măsuri pentru oamenii din autobuze certați cu igiena: „Dacă puți, jos cu tine”

Citeste si: Descoperirea făcută de polițiști în cazul persoanelor din Timișoara care au murit după o dezinsecție

Oamenii legii l-au căutat toată noaptea, insă suspectul s-a ascuns chiar sub nasul lor, la nici 200 de metri distanţă de locul crimei.

"Cred că aici a dormit după cum se vede acolo, aşa zic şi colegii lui."

"După ce a stat ascuns toată noaptea vietnamezul s-a intors la locul crimei. ştia că este căutat, motiv pentru care nu a stat foarte mult aici şi a fugit din nou. a fost văzut pe camere de proprietarul clădirii care a sunat imediat la 112."

Poliţiştii au incercuit imediat zona şi in câteva minute l-au depistat pe individ. Când s-a văzut incolţit, vietnamezul nu a mai opus rezistenţă şi s-a predat.

A fost dus la audieri iar dacă va fi găsit vinovat îşi va petrece următorii ani în spatele gratiilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si