VIDEO - Elevă de 12 ani, atacată de un individ. Imagini de pe camerele de supraveghere

Au apărut noi imagini de pe camerele de supraveghere, cu eleva de 12 ani, care a fost atacată din senin de un individ cu gânduri bolnave. Agresorul, căsătorit și cu 3 copii, a fost pus în libertate și este cercetat sub control judiciar, după ce a recunoscut că a vrut s-o pună pe copilă să-l privească dezbrăcat.

Author: Mircea Pop vineri 09 octombrie 2020 , 19:42

Gestul bolnav a marcat-o pe biata elevă - care de trei zile abia dacă mai poate să doarmă
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În comuna bistrițeană unde s-a întâmplat oroarea oamenii sunt revoltați, mai ales că bărbatul este liber să se întoarcă în sânul familiei, la fiii lui minori.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

O mașină albă, care trece pe șosea cu o viteză amețitoare, și o copilă speriată, care fuge în căutare disperată după ajutor. Acestea sunt imaginile surprinse la doar câteva clipe după ce eleva a fost acostată de un necunoscut, aflat într-o mașină de lux.

Cine este agresorul

Omul, care provine dintr-o familie bună, cu soție și copii acasă, oprise pe contrasens și voia s-o pună pe minoră să-l privească dezbrăcat. Gestul bolnav a marcat-o pe biata elevă- care de trei zile abia dacă mai poate să doarmă.

După ce eleva a scăpat din mâinile lui, iar prădătorul sexual și-a recunoscut fapta, magistrații au decis să-l cerceteze în stare de libertate.

Așadar bărbatul de 41 de ani s-a întors în Mureș, acasă la soție și la copii, care ar fi putut fi și ei victime în fanteziile sale bolnave.

Protecția Copilului a deschis o anchetă

Pentru că individul este cercetat pentru tentativă de lipsire de libertate, iar apucăturile sale nepotrivite i-ar putea afecta copiii minori, și cei de la direcția pentru Protecția Copilului au inceput o anchetă. Trebuie văzut dacă tatăl aparent exemplar este o influență pozitivă pentru cei trei prunci sau nu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si