VIDEO | Elevi bătuți de polițiști. Părinții sunt revoltați

Bătaia e ruptă din rai, pare să fie conceptul după care se ghidează primarul, poliția și directoarea școlii dintr-o comună maramureșeană. Mai mulți părinți acuză șeful de post că a lovit cinci copii atât de violent, încât unul dintre ei și-a mușcat limba. Totul s-ar fi întâmplat chiar în cancelarie, de față cu directoarea și cu alte cadre didactice. Primarul localității a declarat ulterior că și-ar fi dorit să fie și el de față.

Author: D.S. marți 28 ianuarie 2020 , 20:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai mulți părinți acuză- copiii ne-au fost bătuți de șeful de post, de față cu directoarea și cadrele didactice, chiar în incinta școlii.

Tatal unui elev: Eu nu știu de ce s-a implicat școala în treaba aceasta, pentru că faptele nu s-au săvârșit în interiorul școlii. Copiii au fost luați din clase, duși în biroul doamnei directoare, și când au intrat în biroul doamnei directoare i-a lovit pe rând cum au intrat. La băiatul meu i-a dat o palmă peste cap și și-a mușcat un pic limba.

Suspectați că ar fi agresat și tâlhărit un localnic, cei cinci copii au fost băgați într-un adevărat interogatoriu de Muntean Gheorghe, șeful de post din Mierșu Mare, Maramureș, decis să scoată adevărul de la ei, cu orice preț.

Citeste si: Elevă bătută de doi colegi până a ajuns la Terapie Intensivă

Chiar loviți, bieții copii au refuzat să ia asupra lor vreo vină care nu le aparține, dar bătaia pe care au încasat-o a lăsat urme.

Tatal unui elev: Orice ar fi făcut copiii sau ceva asta nu e o metodă să se afle adevărul sau să pedepsești un copil.

Elevi bătuți de polițiști

Directoarea școlii în care au fost agresați copiii se spală pe mâini și spune că și-a informat superiorii despre incident.

Ioan Mătieș, primarul localității Miresu Mare, Maramureș: Mie mi se pare total normală reacția directoarei, total normală reacția șefului de post. Dacă eram și eu prezent, mergeam în acel birou
Probleme în școala respectivă par să nu fie de azi, de ieri.

Mai mulți părinți și-au strigat nemulțumirea pe Facebook în nenumărate rânduri, iar acum sunt convinși că un astfel de incident nu face decât să le dea dreptate.

De la inspectoratul școlar n-am reușit să aflăm prea multe, doar că urmează o anchetă deoarece, în ciuda zecilor de postări pe internet, problemele de la școala din Mierșu Mare erau o necunoscută.

Citeste si: VIDEO| Un tânăr a ajuns să evite școala de frică, după ce a încasat o bătaie cruntă de la colegi

Cât despre agentul care s-a inspirat din metodele fostei miliții comuniste, în cazul în care se va constatat că i-a lovit se va intocmi dosar penal pentru loviri și alte violente

Pe lângă dosarul penal, agentul se va alege și cu o cercetare disciplinară.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si