VIDEO | Esmeralda, o tânără de 19 ani, i-a luat minţile şi... banii unui afacerist iranian, stabilit în Petroșani

Iubirea i-a luat minţile şi... banii unui afacerist iranian, stabilit în Petroșani. Bărbatul de 54 de ani s-a lăsat vrăjit de farmecele unei tinere de 19 ani, iar acum plânge că a rămas falit. Într-o seară romantică, femeia l-ar fi adormit cu somnifere şi a fugit mâncând pământul Dar nu cu mâna goală, ci cu toată agoniseala omului. Aproape o sută de mii de euro! Însă nici uriașa pagubă nu a putut spulbera dragostea pe care i-o poartă fetei. Spune că ar ierta-o dacă s-ar întoarce la el, chiar și fără bani!

R.B., duminică 13 octombrie 2019 , 18:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Esmeralda a plănuit jaful ca la carte. Era trei dimineața când, după o seară romantică petrecută alături de iubit, un afacerist iranian de 54 de ani,tânăra de doar 19 ani i-a strecurat somnifere în băutură ca să fie sigură că nu o prinde în flagrant.

După ce bărbatul a adormit buștean, ea s-a dus la seif, l-a deschis și l-a golit. Niciun leu nu i-a mai lăsat iranianului. Erau 75.000 de euro și 50.000 de lei.

Citeste si: VIDEO | Jaf ca-n filme la casa de pensii. Suma uriașă furată de hoți

Câteva minute mai târziu, o cameră de supraveghere din parcarea blocului din Petroșani o suprinde pe Esmeralda când pleacă. Cară o sacoșă ce pare destul de grea, dar nu grăbește deloc pasul. Când s-a trezit, iranianul, patronul unor case de schimb valutar din oraș, a simțit că-i fuge toată de sub picioare.

Hoața de... inimi e din Iași, iar în fața bărbatului nu a negat nicio clipă că l-a furat. Bietul om a încercat cu vorba bună să își recupereze uriașa pierdere, dar pe tânăra moldoveancă nu a înduioșat-o nimic. Ba chiar a încercat să îl păcălească încă o dată, în speranța că afaceristul îndrăgostit își va retragere plângerea făcută la poliție.

Citeste si: VIDEO | Jaf la o casă de pariuri din Timișoara, suspectul s-a făcut nevăzut

Esmeralda îl vrăjise pe afacerist pe vremea când era încă o copilă de 16 ani. Cu voia părinților, se mutase la el în Petroșani și totul părea o poveste de dragoste ca în filme.

În ultimii ani, tot mai mulți străini trecuți de prima tinerețe se lasă vrăjiți de farmecele unor românce tinere și sfârșesc lefteri. Celebrul e cazul fostului milionarul italian Francesco Thiela care o acuză pe Simona Mărgăian că l-ar fi înșelat, că ar fi stors de la el până și ultimul leu. Povestea lor încă face obiectul unui proces penal.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si