VIDEO | Este halucinant ce spun vecinii despre bărbatul ucis de chiriași! Fosta lui iubită a dispărut inexplicabil și era bănuit că ar fi ucis-o

O crimă înfiorătoare îngrozește capitala. Un bărbat de 64 de ani a fost ucis în bătaie de chiriași după ce omul ar fi îndrăznit să le ceară mai mulți bani.

A.N.C, joi 02 ianuarie 2020 , 19:57

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Indivizii care s-au făcut nevăzuți după atac l-au încolțit pe om ca o haită și l-au bătut cu pumnii și cu picioarele până când i-au luat viața. Suspecții au fost prinși după ore bune de căutări. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional.

Bărbatul ucis avea 64 de ani și construise mai multe anexe în gospodăria din sectorul 4 al Capitalei - pe care le închiriase. Noaptea trecută s-a certat cu unul dintre chiriaşi din pricina banilor. Acesta din urmă era nemulțumit că bătrânul ar fi râvnit la mai mult... a devenit agresiv și a tăbărât cu pumnii şi cu picioarele pe el. La scenele sângeroase a fost părtaș alți doi bărbați - și ei chiriași. Potrivit unor surse din anchetă - cei doi ar fi fost complici la odioasa crimă. L-au lovit pe proprietar până când l-au lăsat fără suflare și au fugit.

Citeste si: VIDEO | Imagini de groază cu momentul în care George a fost ucis! Tânărul a fost călcat cu mașina pe o șosea din Suceava

Citeste si: VIDEO | Vremea frumoasă i-a scos pe români din casă! Imagini unice cu Ilinca Vandici și fiul său, Zian, la patinoar

Criminaliştii au petrecut ore bune in această locuinţă de la marginea capitalei şi au ridicat probe importante pentru anchetă. Casa va rămâne sigilată până când anchetatorii vor stabili ce s-a intamplat aici.

În apărarea bătrânului omorât în bătaie ar fi sărit un alt chiriaș - dar nu a reușit să îl salveze din mâinile atacatorilor. S-a ales și el cu lovituri - dar a apucat să sune la 112. Anchetatorii au audiat până acum mai mulţi vecini, dar oamenii din zonă spun că nu au auzit nimic şi habar nu au avut ce s-a întâmplat cu vecinul lor.

Pe la 12-1 noaptea au lătrat câinii dar nu am ieşit afară. Noi avem o mare problemă cu pisicile şi am crezut că sunt pisici. Asta mă surprinde că nu s-a auzit, chiar nu s-a auzit nimic!
Oamenii nu au însă cuvinte de laudă pentru victimă. Îl porecliseră Colonelul și spun că era un bărbat violent, că obişnuia să-şi bată des concubina, care a dispărut inexplicabil de câţiva ani.

Suspecții au fost căutați o noapte și o zi - iar în cele din urmă au fost prinși. În aceste momente - toți trei dau explicații în fața procurorilor.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si