VIDEO | Fată "răpită" de o maşină neagră

Sute de poliţişti şi jandarmi a căutat-o pe fata de 17 ani dispărută sâmbătă seara în localitatea Borşa din judeţul Maramureş, despre care s-a spus că a fost răpită cu o maşină neagră. După mai bine de 12 ore de căutări, forţele de ordine au găsit-o pe tânără în localitatea Şiria, din Arad, pe stradă, în timp ce se plimba cu un băiat. Din spusele rudelor, fata era deja căsătorită cu cineva de la ea din sat.

A.M.S., duminică 21 iunie 2020 , 18:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Sâmbătă seara, în jurul orei 19, poliţia intra în alertă: o tânără de 17 ani din judeţul Maramureş fusese răpită de un bărbat, cu o maşină neagră, potrivit spuselor fratelui ei. Sute de echipaje de poliţie şi jandarmi din toată ţara au fost mobilizate pentru a o găsi pe tânără. După o noapte lungă şi căutări de amploare care au continuat şi astăzi, tânăra a fost găsită la aproape 500 de kilometri de locul în care se presupunea că a fost răpită. Se plimba de mână cu cel care se presupunea că ar fi răpit-o.

Bunicul fetei este din Baia Mare şi a aflat dimineaţă de la televizor că i-a fost răpită nepoata. La aproape 80 de ani, a venit într-un suflet de la câteva ore distanţă să ajute la găsirea fetei.

Fata de 17 ani era împreună cu fratele ei când a dispărut. El este şi cel care a sunat la poliţie şi a spus că sora lui a fost răpită.

Clipe de coşmar

Toată familia fetei a trecut prin clipe de disperare, până când au aflat ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra.

Un amănunt interesant este faptul că fata de 17 ani era deja măritată, însă, a fost găsită într-o localitate îndepărtată cu un alt bărbat.

Acum, fata a fost preluată de echipajele de poliţie, iar după ce va fi audiată, va fi dusă înapoi acasă.

Citeste si: VIDEO | Strivită în maşina decapotabilă

Citeste si: VIDEO | Coronavirusul paralizează spitalele

Citeste si: Tragedie în Teleorman! Un bărbat și-a omorât soția și fetița de un an, iar apoi și-a pus capăt zilelor

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si