Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cele două surori- Samira și Elena- ar fi capul răutăților- bănuiesc anchetatorii. Ele ar fi torturat-o și ucis-o pe Sabina- iar individul care are doar 21 de ani- le-ar fi fost complice la oroare

și le-ar fi ajutat să bage cadavrul într-o valiză, să-l ducă pe un câmp din Giurgiu și să-i dea foc.
Toți trei locuiau într-un apartament din rău famatul cartier Ferentari- laolaltă cu mama celor două surori și cu cei 5 copii ai lor. Groaznic e că micuții au fost martori la scenele oribile- potrivit unor surse din anchetă. De câteva luni ar fi ajuns acolo și Mihaela- victima de 32 de ani. Nu e clar însă cum a afost ademenită în lumea prostituției- căci de la asta asta cred procurorii că ar fi pornit totul.

Femeia ucisă și incendiată pe câmp- surori suspecte

„Discutand pe speta, nu poate fi eliminat un conflict, conflictul este de natura violenta, si dupa cate stim din practica, conflictul asta n-are la baza decat banii, prostitutia, sechestrarea persoanei. Cele doua fete si acel barbat s-au opus ca ea sa plece ca poate nu se mai intoarce la ei si asa mai departe si de aici conflictul”, spun specialiștii în criminologie.


Potrivit unor surse din anchetă- victima ar fi fost maltratată ca să accepte să își vândă trupul pe bani pentru banda de infractori. Cele două surori ar fi legat-o și bătut-o cu bestialitate de nenumărate ori- iar ultimul episod i-a fost fatal. La autopsie- legiștii au găsit insecticid în sângele victimei. Iar pentru asta suspecții au o explicație cu care speră ei să scape mai ieftin din toată povestea macabră: Sabina ar fi vrut să se sinucidă- iar cele două surori spun că ar fi încercat să o resusciteze- de aici și fracturile la coaste.
Vâzând că nu-și revenea- ar fi omorât-o și- în complicitate cu individul de 21 de ani- au încercat să scape de cadavru.

Surorile suspecte se pare că au avut ajutorul iubitului uneia dintre ele

Niciunul nu neagă că au îndesat trupul fără viață în valiză și l-au dus cu mașina din Ferentari până în Giurgiu- pe câmp- unde l-au incendiat. Ar fi condus chiar tânărul cu toate că nu are permis.
„E posibil ca sechestrata fiind și ajunsa intr-o stare de disperare sa fi incercat sa fi ingerat substante otravitoare fie de maniera demonstrativa fie eliberata de orice inhibitie pentru a se sinucide!”, spun specialiștii.
Sau a fost otrăvită forțat- e o altă ipoteză din anchetă. Cert e că de trei săptămâni- de când a fost descoperită oroarea- vecinii nu i-au mai văzut pe suspecți la față.
Mama tânărului reținut ca suspect în acest caz e șocată. Recunoaște că nu a vorbit de multă vreme cu el- dar nu ar fi crezut o clipă că ar fi în stare de așa ceva.
„Deci nu știu... nu le cunosc... băiatul meu era salahor pe șantier!”, spune mama suspectului.
„Regretă cele petrecute, au recunoscut incendierea si transportul, nu recunosc omorul!”, spune avocatul suspecților.
Cei trei sunt acuzați de omor calificat și profanare de cadavre- însă avocatul din oficiu al uneia dintre surori spune că nu ar exista probe că ei ar fi ucis-o

pe Sabina.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si