VIDEO - Festivaluri anulate din nou. Participanții mai au de așteptat

Cei care sperau ca peste câteva luni să meargă la festivaluri, trebuie să mai aștepte cel puțin un an. Mai multe festivaluri, anulate.

Author: Iulian Ciurea luni 17 mai 2021 , 19:46

Festivalurile au fost anulate din nou  vesti proaste concerte festival
Festivalurile au fost anulate din nou
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Chiar și vaccinați, tinerii nu vor dansa sub clar de lună, la Electric Castle, cum aveau planificat în mai puțin de-o lună! Distracția a fost amânată din nou- chiar dacă oficialii trâmbițează că toată România se relaxează.

„Tocmai au anuntat ca vor reprograma, cel mai sigur asa va fi. Dar vor fi mai multe locatii dupa cum am auzit, nu va fi cum a fost pana acum”, spun tinerii.

Organizatorii au sperat până-n ultima clipă că vor ține festivalul.

Participanții la festivaluri primesc vești proaste- vor fi anulate iar

Acum însă- după anunțul oficialilor- spun că n-au cum să-i primească pe toți cei care au bilete și au reprogramat festivalul pentru perioada 13-17 iulie

2022.

„Nu este posibil in acest moment, cata vreme limitarea numarului de persoane pentru luna iulie este la 2 500 de persoane sa tinem o editie de Electric Castle, un festival mare, international, cu o logistica importanta, cu artisti importanti. In plus sunt multe alte detalii care deveneau oricum presante, faptul ca majoritatea trupelor si-au regandit turneele pentru anul acesta, unii chiar au anulat”, spune PR-ul festivalui Electric Castle.

Cât despre celelalte două mari evenimente ale verii, soarta lor este deocamdată incertă. Untold s-ar putea desfasura sub o forma sau alta, dar Neversea este la un pas să fie anulat. Organizatorii spun că situația e absurdă.

„La ora actuala cu aceste norme care limiteaza organizarea unui eveniment la 5 000 de persoane in august, in cel mai bun caz, dar cu asigurari din partea organizatorului de a se pastra o distantare de pana la 2mp intre participanti va garantez ca niciun eveniment nu se poate intampla pentru ca niciun organizator nu isi poate asuma astfel de evenimente, fie ca sunt mari sau mici”, explică managerul de marketing al Festivalului UNTOLD.

Festivaluri anulate. Mulți tineri cred că încă nu e momentul de asemenea adunări

„Cred ca cu cat mai multa lume accepta sa se vaccineze o sa fie mai bine. Eu personal zic ca sunt de evitat si e de mers in locuri mai aerisite, acasa ar fi cel mai bine”, spun tinerii.

Deocamdată, evenimentele de acest fel pot să aibă loc doar cu un număr limitat de participanți. Mai exact, de la 1 iunie, în public vor avea voie o mie de spectatori, iar de la 1 august, 5 000- asta dacă atingem pragul celor 7 milioane de vaccinați.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si