Scenele durerii s-au derulat în Argeș, iar în urma impactului alte șase persoane au ajuns la spital. Tatăl fetei e în stare de șoc de când a aflat vestea.

Fiica lui avea probleme de sănătate și ar fi trebuit să se opereze. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Scenele filmate în dreptul localității Lunca Corbului din Argeș arată cât de groaznic a fost impactul.

Tânăra de 32 de ani era inconștientă când au ajuns salvatorii. a fost chemat un elicopter Smurd, în speranța că va răzbi în lupta pentru viață.

S-a stins, însă, acolo, pe caldarâm, înainte să fie dusă la un spital. Ca o ironie macabră a sorții- iubitul ei este cel care a provocat dezastrul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Tânărul care a ucis-o pe Gabriela Rîpan într-un accident, ani grei de închisoare

Andreea era fiica viceprimarului din comuna Poboru din Olt, dar locuia și muncea în Pitești. Avea probleme de sănătate și săptămâna viitoare ar fi trebuit să ajungă la o clinică din București pentru o operație.

Venea acasă- la părinți- să-și facă bagajul- iar tatăl ei o aștepta la microbuz.

Nu știa că vine cu iubitul cu mașina. A suferit un șoc când a aflat cumplita veste.

Citeste si: Mureş: O femeie a fost grav rănită după ce a intrat cu maşina într-un copac; două adolescente aflate în autoturism au fost şi ele rănite- FOTO

Tânărul de 37 de ani este și el rănit și speriat pe o targă- în ambulanță.

Recunoaște că avea viteză!

Bărbatul a intrat cu mașina în depășire în mare viteză și nu a mai putut stăpâni volanul. Un autoturism care venea din față a fost izbit puternic și răsturnat pe câmp. Mașina care provocat dezastru a lovit apoi o alta, pe care încercase să o depășească- iar în final s-a proptit de o cisternă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Un alt accident grav- cu trei autoturisme implicate- s-a produs pe un drum de munte, în județul Alba. Se pare că de vină ar fi fost o femeie de 30 de ani- care a pierdut controlul volanului. Cu ea în mașină era soțul și cei doi copii- ambii de 7 ani. Unul e atât de grav rănit că a fost chemat elicopterul Smurd.

Citeste si: Robert, un adolescent de numai 17 ani, se luptă să trăiască în urma unui accident suferit la locul de muncă

Este vorba de o fetiță pe care doctorii au intubat-o și au transportat-o la spitalul din Târgu Mureș.

Părinții și sora ei sunt internați la un spital din Câmpeni.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si