Dormind profund pe o canapea, cu pistolul la brau si cu borseta plina de gloante. Asa l-au gasit mascatii, azi-dimineata, pe criminalul LEPA IONEL, care a ucis cu sange rece un politist.

Infractorul a fost gasit in casa amicului sau, din Remetea Mare- o localitate aflata la numai 7 kilometri distanta de locul teribilei crime. Desi peste 350 de mascati si politisti l-au cautat neincetat de duminica, ucigasul a reusit sa-i pacaleasca pana-n ultima clipa.

Citeste si: El este tânărul care l-a adăpostit pe criminalul Ionel Lepa: "Stau, dar nu mai da. Omoarâţi-l și p'ăla"

Pe timpul zilei, cand agentii, dronele si elicopterul supravegheau fiecare metru patrat, individul se ascundea in tufisuri, pe camp.

Apoi seara Lepa Ionel se ducea in casa unui amic de-al sau, unde locuia de doua luni.  Acolo, dormea linistit.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ieri, pe zi, politistii au ravasit locuinta complicelui si au gasit pete proaspete de sange. Asa si-au dat seama ca ucigasul s-ar putea intoarce si au urmarit casa de la distanta. Spre dimineata l-au capturat pe criminal in sufragerie. Cand s-a trezit cu mascatii in fata, ucigasul s-a scapat pe el.

Lepa Ionel detinea in mod ilegal 3 pistoale- unul cu gloante, altul cu bile iar al treilea- cu gaz.

Infractorul cu un cazier lung de 6 pagini, era- la momentul capturarii- ranit la brat.Totul, in urma schimbului haotic de focuri intre el si politisti. A fost incatusat si dus cu ambulanta la spitalul din Timisoara, unde a fost operat.

Citeste si: Marian Godină, reacţie pe Facebook după prinderea ucigaşului poliţistului din Timiş

Doua echipe de la serviciul de interventii speciale il vor supraveghea pe criminal zilele urmatoare, pana la externare.

Lepa este izolat de ceilalti pacienti.

Chiar daca prinderea acestui ucigas periculos e vazuta de oamenii legii ca o reusita, moartea politistului Cristian Amariei e o tragedie ce nu poate fi indreptata de nimeni.

Revolta intre colegii sai inca e arzatoare. Cand a fost impuscat mortal, agentul n-avea vesta de salvare, nici pistol performant ci era imbracat intr-o simpla uniforma de stofa.

Acest lucru- cred specialistii- l-a facut pe criminal sa traga fara teama focuri de arma.

GABRIEL DIACONU, psihiatru: Ca asa ceva s-a intamplat nu tine doar de personalitatea faptuitorului dar si de oportunitatea lui in fata unui agent care nu era bine echipat. Peste tot in lume fortele de ordine au mijloace de defense si descurajare. In momentul in care ii vede ca sunt inarmati, echipati, se gandeste de doua ori inainte sa actionize.

Maine, colegul politistului decedat- care a fost si el impuscat in picior, ar urma sa fie dus la audieri.

Procurorii trebuie sa afle daca operatiunea de urmarire a lui Lepa s-a sfarsit tragic din cauza unei proaste organizari.

Intre timp, agentul de politie Cristian Amariei va fi inmormantat joi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si