Diana, fata de 19 ani ucisă de urs, pe munte, sub privirile iubitului, a murit în locul pe care îl iubea cel mai mult. Ca o ironie a sorții, tinerii ar fi ales să meargă pe un alt traseu, dar fata s-a răzgândit în ultima clipă. A fost atacată pe o potecă și a luptat minute în șir ca să scape din colții sălbăticiunii. Iubitul tinerei este și acum în stare de șoc.

Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Filmul tragediei de la Bușteni

Preferam să fiu eu în locul ei!, a spus iubitul tinerei.

Diana iubea muntele, îl fotografia și îl escalada de câte ori avea ocazia. Acolo și-a petrecut și ultimele clipe din viață. Era ora 15 și 45 de minute când tocmai Diana anunța la 112 că a fost atacată de urs în masivul Bucegi.

Imediat, și iubitul ei a sunat la numărul de urgență.

Un sfert de oră mai târziu, salvamontiștii au ajuns în zona indicată și au realizat că fata căzuse în râpă, de la peste o sută de metri înălțime.

Am sunat-o și i-am zis: „ Dia, nu te du, te rog, nu te du!”, a spus mama fetei.

Inițial, propusesem altceva, dar a venit cu ideea asta și am zis că mergem până la cascadă și înapoi și o să fie o după-amiază minunată, dar nenorocirea s-a întâmplat!, a

spus iubitul tinerei.

În râpă a fost găsit și ursul care părea ca își păzea prada. Orele treceau, iar salvatorii au realizat că nu se pot apropia de victimă pentru că animalul era agresiv și cu ei. A fost alertată echipa de intervenție de la nivelul primăriei Bușteni, iar responsabilii au dat ordin pentru împușcarea exemplarului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

În jurul orei 19 și 20 de minute, animalul a fost ucis.

În zonă s-a prezentat și paznicul de vânătoare care nu știu dacă a primit un ordin sau nu a primit un ordin sau a fost o reacție spontană, dar o reacție foarte bună, care a salvat viețile colegilor mei, de a împușca animalul, a spus un reprezentant al Salvamont.

Când au ajuns la victimă, salvamontiștii au realizat că ursul ar fi mâncat din cadavru. În timp ce trupul neînsuflețit era coborât la baza masivului Bucegi, iubitul fetei dădea declarații la sediul poliției din Bușteni.

Am încercat să fac tot, am încercat să sperii ursul!Preferam să fiu eu în locul ei!, a spus iubitul tinerei.

Diana a crescut într-o comună din județul Iași, iar de curând se mutase la București pentru un trai mai bun. S-a bucurat că a trecut cu bine peste examenul de Bacalaureat și își făcea planuri pentru facultate. Pe iubitul ei îl cunoștea de doi ani, dar de puțin timp au început să aibă o relație.

Mergea des pe munte? Mergea, mergea, îi plăcea să meargă. A mai fost o dată oprită și a fost fugărită de un urs. Și acum văd că i-a fost fatal, a

spus mama femeii.

Era cuminte, n-avea treabă… O fată liniștită. Cuminte, educate de maică-sa, de taică-su, a spus mătușa tinerei.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024. Programul zilei de sâmbătă a festivalului de la Bonțida- radioimpuls.ro

Pe internet au apărut imagini cu un urs care pare a fi cel care a ucis-o pe Diana.

Oamenii spun că exemplarul ar fi apărut des în apropiere de traseele marcate, iar turiștii ar fi reușit să îl sperie de fiecare dată.

Consider că și lumea are vina ei pentru că aruncă pe traseu gunoaie. Noi le-am invadat lor teritoriul, ei ne invadează teritoriul Este o situație destul de tragică, de fapt foarte tragică, fiind un traseu foarte circulat, într-adevăr periculos Mă mi.ră cum a apărut ursul că cu o zi înainte am făcut traseul ăla până sus, a spus un român.

Trupul neînsuflețit al Dianei va fi ridicat mâine de la Serviciul de Medicină Legală Ploiești.

Citește și: VIDEO Cine este polițistul din Cluj, acuzat de viol și prins drogat la volan? Cu ce s-a ocupat înainte de a îmbrăca uniforma MAI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si