”A luat foc avionul!”, se auzea pe o filmare al unui pasager.

”Vad flacari iesind din motoare”, spunea turnul de control în clipele acelea.

Aterizare de cosmar pe aeroportul din Cluj

Avionul transporta 113 pasageri care si-au petrecut vacanta in Hurghada. Zborul din Egipt pana la Cluj a fost unul perfect pana la aterizare... cand oamenii au trait un adevarat cosmar.

Citeste si: Compania aeriană Alitalia s-a desființat după 75 de ani de activitate. Joi a efectuat ultimul zbor

”Roata din dreapta a explodat dupa care a picat aripa din dreapta,nu a picat,  a atins motorul care a luat foc.”

In momentul in care aeronava a ajuns pe pista operatorii turnului de control au observat flacarile si au anuntat imediat pilotul sa ia masuri de siguranta.

Avionul avea o problemă la pneurile principale

”Aveti o problema la pneurile principale de pe partea de dreapta.”

David Ciceo- director Aeroportul  International Cluj: ”Pompierii aeroportului au intervenit in 2 minute si au reusit sa stinga focul, bineinteles ca am activat planul rosu pentru situatii de urgenta.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Desi au scapat nevatamati, pentru cei mai multi dintre pasageri cosmarul abia incepuse.( avem poze cu ei la coada) Din cauza incidentului aviatic aeroportul din Cluj a fost inchis cateva ore, mai multe curse aeriene au suferit intarzieri, iar sute de pasageri au fost nevoiti sa-si petreaca noaptea asteptand vestile companiilor aeriene

”Azi trebuia sa fiu la munca, sunt eu cu prietena mea, avem locuri de munca, riscam sa le pierdem..sunt

niste daune. Avem teste facute care expira pentru ca sunt valabile doar 72 de ore.”, declara un pasager.

Au luat foc pneurile

Acesti oameni ar fi trebuit sa ajunga aseara in Doncaster, insa zborul lor a fost reprogramat abia spre luni seara. Compania aeriana i-a cazat la un hotel de la periferia Clujului insa oamenii sunt ingrijorati ca au piedut asteptand nu doar timp dar si bani.

Citeste si: Avion de mici dimensiuni, prăbușit în Germania. Nu sunt supraviețuitori

”Nu mai am bani ca sa ma intorc inapoi la Sibiu si sa vin luni inapoi la 8 sa fiu iar in aeroport plus ca maine dimineata la ora 6 trebuia sa intru la munca.”, a declarat alt pasager.

Oamenii sunt hotarati sa ceara despagupiri de la companiile aeriene. Pana cand vor putea zbura din nou acestia primesc gratuit cazarea la hotel si cel putin o masa pe zi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si