VIDEO | Florentin a văzut pe camerele de luat vederi, din Franța, că soția nu dă semne de viață! Femeia de 26 de ani s-a intoxicat cu monoxid de carbon

Drama unei familii din Buzău îi zdruncină pe cei care au rude plecate să muncească în străinătate. La o lună după ce a îmbrăcat rochia de mireasă, o tânără de 26 de ani a murit intoxicată cu monoxid de carbon, iar fetița ei a ajuns la spital în stare gravă. Nenorocirea a fost descoperită de vecini, pe care i-a alarmat soțul tinerei, plecat după nuntă în Franța, la muncă.

A.N.C, duminică 17 noiembrie 2019 , 21:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De la mii de kilometri distanţă, din Franţa - Florentin a văzut că, pe camerele de supraveghere din casă, nu exista nicio mișcare.

A încercat să o sune pe femeia cu care abia îşi unise destinul în faţa lui Dumnezeu, acum o lună, dar nimeni nu i-a răspuns la telefon. În acel moment, Şi-a alertat imediat vecinii!

Temerile bărbatului au fost confirmate. Soția lui, Laura, zăcea în pat, fără suflare. Medicii de pe ambulanță au preluat-o pe fetița de 7 ani și au transportat-o la Spitalul de Urgență Buzău.

Citeste si: VIDEO | Un copil de trei ani, ars de rufele puse la uscat pe sobă, plimbat între trei spitale

"A fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe un copil de 7 ani, cu stare generală gravă, găsit incoştient acasă"

În urmă cu doar o lună vecinii erau martori la cel mai frumos moment al cuplului - nunta.

O problemă apărută la soba nouă, pusă în funcțiune cu două săptămâni în urmă, a pus capăt unui capitol din viața soților Lemnaru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si