”Am făcut cea de-a treia doză de vaccin recomandată de medici pentru a mă proteja în continuare de coronavirus. Îi încurajez pe toi cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să facă a treia doză”, a afirmat premierul, după ce a fost monitorizat 15 minute în centrul de vaccinare.

Premierul Florin Cîțu a primit a treia doză de vaccin COVID-19

Florin Cîțu a mai menționat că, este important ca persoanele din categoriile de risc să vină să se vaccineze.

Citeste si: Proteste în Capitală, împotriva introducerii certificatului verde COVID-19: ”Avem imunitate, fără paşapoarte”

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

”Majoritatea covârşitoare a celor care astăzi se îmbolnăvesc şi ajung în spital sunt nevacinaţi”, a mai precizat premierul.

”Prim-ministrul Fl orin Cîţu v a primi astăzi, la ora 11.00, doza de rapel (booster) împotriva Covid-19”, a anunțat, duminică, Guvernul.

VIDEO| Florin Cîţu s-a vaccinat cu a treia doză: „Îi încurajez pe toți cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să facă a treia doză”

VIDEO| Florin Cîţu s-a vaccinat cu a treia doză: „Îi încurajez pe toți cei care s-au vaccinat şi au deja şase luni să vină să facă a treia doză”

[Sursa foto: Facebook Florin Cîțu]

Citeste si: VIDEO|Situație alarmantă! Doar 11 paturi mai sunt libere în secțiile ATI Covid din toată țara. În Capitală nu mai este niciun loc

Premierul s-a vaccinat anti-COVID la

Centrul de vaccinare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”.

Reamintim că Florin Cîţu a primit prima doză de vaccin în luna ianuarie, la deschiderea celei de-a doua etape din Campania naţională de vaccinare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si