Un criminal în serie din San Francisco Bay a murit zilele trecute după ce și-a petrecut ultimele patru decenii din viață așteptând să fie executat în închisoarea San Quentin, au anunțat autoritățile americane.

Anthony J. Sully a fost condamnat la moarte pe 3 iunie 1986, pentru uciderea a șase victime. Sully a fost un fost ofițer de poliție din Millbrae, California, care s-a transformat în criminal în serie.

Citește și: Bărbatul din Neamț care și-a ucis fiica de 5 ani și fosta soție își va petrece restul vieții în spatele gratiilor. Crima a avut loc acum 17 ani. Trupul femeii nu a fost găsit nici până acum

Fostul polițist a bătut, violat și ucis cel puțin șase prostituate din San Francisco.

Înainte să fie pus pe scaunul electric, criminalul în serie a murit din cauze naturale, a anunțat departamentul de poliție din California.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

„Anthony J. Sully, găzduit la Centrul de Reabilitare San Quentin cu statut de condamnat, a murit din cauze naturale pe 8 septembrie”, au transmis oficialii Departamentului de Corecție și Reabilitare din California.

Fost polițist, devenit criminal în serie

Anthony Sully, în vârstă de 79 de ani, a fost declarat decedat vineri la 2:21 a.m., într-o unitate medicală din exteriorul penitenciarului de maximă siguranță.

Un medic legist al șerifului din districtul Marin va efectua o autopsie, potrivit ABC News.

Polițistul devenit criminal în serie a fost închis în San Quentin în 15 iunie 1986. Sully a fost condamnat de un comitet de jurați din San Mateo pentru uciderea mai multor femei și bărbați: Kathryn Barrett, în vârstă de 24 de ani; Barbara Searcy, 22 de ani; Gloria Jean Fravel, 24 de ani, Brendan Oakden, 19 ani; Michael Thomas 24 de ani și Phyllis Melendez 20 de ani.

După ce a părăsit forțele de poliție din Millbrae, în anii 1980, Sully a înființat o afacere de reparații electrice într-un un depozit din Burlingame.

În interiorul depozitului, Sully a legat, bătut și violat cu brutalitate prostituate, conform dosarelor judecătorești depuse în 1991, ca răspuns la una dintre apelurile sale. Unele dintre femei au fost ucise în timpul bătăilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si