VIDEO | Fostul prefect al Constanței, în arest la domiciliu după ce a produs un accident mortal

Familia bărbatului care a murit în cumplitul accident de circulație, produs de fostul prefect al Constanței se revoltă! Înecată în lacrimi, femeia rămasă văduvă spune că decizia magistraților de a-l plasa doar în arest la miciliu pe autorul tragediei este una scandaloasă. Mai mult, rudele declară faptul că apropiații politicianului au încercat să le ofere bani pentru a le cumpăra tăcerea. Vă avertizez, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

K.B., sâmbătă 22 februarie 2020 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Monica Tudor Homentcovschi, soția bărbatului decedat – 00.06 Pe data de 16 februarie, timpul s-a oprit în loc. Ceea ce s-a întâmplat în acea seară nu este un accident! Un om beat s-a urcat la volan și mi-a ucis soțul! 00.18  
 
Răpusă de moartea soțului, această femeie mai primește o lovitură. Autorul accidentului infiorător va sta liniștit acasă, în arest la domiciliu.

Citeste si: O ambarcaţiune cu două persoane la bord s-a răsturnat în Dunăre; bărbaţii au fost scoşi din apă de o şalupă a Poliţiei de Frontieră

"Vreau să-i întreb pe domnii procuropri cere i-au dat arest la domiciliu, dacă era cineva din familia lor, la fel făceau? Sau îl aruncau în cel mai întunecat beci?"
 
Duminică seară, bărbatul de 44 de ani se îndrepta spre Constanța. Omul lucra acolo ca șofer de TIR și urma să intre în tură. Dar viața i-a fost curmat[ de fostul prefect al Constanței, Ioan Albu. Acesta s-a urcat băut la volan și a gonit cu 200 de kilometri la oră spre moșia sa din Viișoara. În dreptul localității Ciocârlia a pierdut controlul bolidului său de lux, a ajuns pe contrasens și a intat în coliziune frontală cu mașina condusă de bietul om.

Citeste si: Exista un loc in Romania unde oamenii vorbesc o limba secreta, veche de o suta de ani!

Milionarul Ioan Albu a fost depistat cu o alcoolemie de 2.40 în sânge.  Membrii familiei spun că apropiații politicianului le-au oferit o mică avere ca să le cumpere tăcerea.
Însă rudele declară că nu s-ar putea opri pentru nimic în lume să caute dreptatea pentru omul pe care l-au iubit atât e mult

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si