VIDEO| Frați gemeni, criminali cu sânge rece. Noi detalii cutremurătoare

Nedespărțiți de la naștere, doi frați gemeni din Vaslui sunt acuzați că ar fi comis împreună o crimă desprinsă parcă dintr-un film de groază. Victimă le-a fost chiar unchiul pe care l-au ucis pentru că a îndrăznit să-i sară în ajutor mamei lor, sătulă de bătăi.

R.B., marți 07 iulie 2020 , 19:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Gemenii au fost prinși după ore-n șir scurse de la crima care dovedește o cruzime extremă, nemaintâlnită. Unul lângă altul, așa cum au stat de la naștere, frații au băut luni seară la birtul din comună și, îmbibați de alcool, s-au dus apoi la părinți puși pe scandal. Îngrozită că va fi iar bătută, mama lor și-a chemat fratele în ajutor:

”N-am putut să stau cu ochii închiși... Nu puteam să închis ochii... Tot vedeam în fața ochilor. Și au pornit de la nimicuri...”

Citeste si: VIDEO| Crimă îngrozitoare în Capitală: Ucisă de soț în fața copiilor. Mărturii cutremurătoare

Frații gemeni s-ar fi înfuriat că nu moștenesc casa părintească după moartea mamei și că actul de proprietate ar fi la un cumnat. Unchiul venit să domolească spiritele n-a reușit decât să le încingă mai tare.

crima-la-medgidia-paznic-omorat-pentru-un-acumulator-auto-1.jpg

Ce a urmat e de-o violență rară, spune tot femeia. Copiii și-au atacat unchiul cu toate uneltele pe care le-au găsit prin curte, inclusiv un topor și o secure. Turbați de furie, și-au abandonat victima abia când au văzut că nu mai respiră. După ce și-au ucis cu sânge rece unchiul, gemenii au dispărut și abia după câteva ore de căutări, polițiștii i-au găsit la barul din comună.

Citeste si: Crimă îngrozitoare în București. Criminalul se află în libertate

Chiar dacă au 30 de ani, gemenii trăiesc pe banii părinților și în trecut, au fost condamnați pentru furt. N-ar fi ajuns poate să-și ucidă unchiul dacă cei care știau că-și bate părinții l-ar fi denunțat la timp.

Daca vor fi gasiti vinovati pentru crima cu premeditare, cei doi indivizi risca 25 de ani de puscarie.

Citeste si: Ce a făcut ispita Bianca Pop în miez de noapte după ce a fost bătută

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si