VIDEO | Gabriela Firea vede goale autobuzele pline

Supărare mare la Primăria Capitalei. Gabriela Vrânceanu Firea îi acuză pe bucureşteni că nu vor să folosească mijloacele de transport în comun, pe care le consideră "occidentale", motiv pentru care - spune ea - autobuzele circulă mai mult goale. Un experiment al Ştirilor Kanal D făcut la prima oră a dimineţii arată exact contrariul. Bucureştenii se înghesuie în autobuze şi tramvaie sau o apucă pe jos către serviciu.

D.S., miercuri 26 februarie 2020 , 20:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Să spui despre autobuzele şi tramvaiele din imagine că sunt pline, ar fi o greşeală. Sunt pur şi simplu supra-aglomerate. Dar, la primăria capitalei, situaţia se vede altfel.

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Capitalei: Să ştiţi că mă doare sufletul! Întâi, toată lumea s-a plâns că autobuzele nu sunt cum trebuie. Acum, sunt cele mai mai multe cum trebuie. Occidentale! Şi circulă goale! Pentru că toate lumea vrea în maşină.

„Occidental” nu e tocmai atributul potrivit pentru multe aspecte ce ţin de transportul în comun, cred bucureştenii.

Supărată pentru că a trebuit să renunţa la taxa Oxigen, Gabriela Firea şi-a vărsat năduful pe şoferi.

Gabriela Vrânceanu Firea, primarul general al Capitalei: Toată lumea vrea în maşină. Şi câte unul cu maşina, nici măcar doi-trei.

Citeste si: Gabriela Firea: "Mă apuc de mitinguri și proteste pe persoană fizică"

Gabriela Firea vede goale autobuzele pline

Problema e că unii conducători auto fug tocmai de aglomeraţia din mijloacele de transport în comun. E drept, dau de alta, în trafic: soselele proaste.

Bucureştenii şi-au pierdut încrederea şi în promisiunile politicienilor legate de infrastructură. Pasaje, poduri şi bulevarde lărgite par pentru mulţi proiecte SF.

În alte ţări, edilii nu se plâng în conferinţe de şoferi, maşini şi poluare. De exemplu, există benzi speciale pe care pot circula maşinile cu cel puţin 2 pasageri pentru a-i convinge pe cetăţeni să împartă autoturismul. Cine merge singur, stă în coloană, iar cei care greşesc sunt aspru pedepsiţi.

Tot în Occident, infrastructura este corelată direct cu mijloacele de transport în comun de suprafaţă şi subterane. Astfel, călătorii pot ajunge uşor în orice punct îşi doresc!

Citeste si: VIDEO | Ședință tensionată, pe tema gripei, la Primăria Capitalei. Au fost schimburi dure de replici

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si